SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

25 July 2008

geram aku............

Aku gram sgt kt neighbour sblah umah aku tu... Mane x gram, smua org kt situ dah tau hr ahad ni dia ndk buat kduri tunang anak dara dia tu.. Tp, aku yg duk sblah umah dia ni tau dr org lain jer... Ndk di jdkan kes, mlm td suami dia dtg umah mntk tlg hubby aku buat somethingla kt umah dia.... Ndk buat sdiri x reti, pastu mnyusahkn org... Yg buat aku skit ht sgt2 ni, dia x invite lg kitaorg suami istri p kduri ahad ni, tup2 dtg pggil hubby aku sruh wat kije plak.... Bila dah settle kije smlm, bru la invite hubby aku sruh dtg kduri tu... Gram tul la...... Yg aku tau lbih afdhal klu kita ndk invite org tu kita yg dtg umah org.... Ni tak, invite kita mase kita p umah dia... Ndk kata x reti kan..... ni dah ndk msuk yg kebrapa menantu ntah... x paham aku!!!! Anak dara dia tu plak, sombong yg amat... Hr tu aku snyum kt dia, dia blh buat x tau jer... Aku mmg pntang klu org yg muda dr aku x brape reti ndk respect org ni.... Since dr tu, aku dah xde mood ndk snyum2 ke ndk ape ke.. X kuasa aku! Tu bru kije nurse jer, klu gaji tinggi lg x taula aku.... Macam2 manusia kt dunia ni kan.....

1 comment:

Niza Lisa said...

dahhh...
sambung keje...balik ofiss...he3
ganyang jer mcik sblh umah tu,
tp jgn lupa mkn kenyang2 kat kenduri dia nanti...rugi laporrr