SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

15 August 2008

coret2 masa boring!!!!!!!!!
alah..... dah lama aku x en3 blog aku ni... Bknnye ape, early of mnth mmg aku bzi sket... klu x bzi pun sometimes tu malas sgt ndk m'update blog ni.. tp hr ni bos xde until 19hb.... so, kita enjoy!!!! wakaka...... bos xde tu, blehla ngulor sket2.... bkn ngulor jauh pun, duk lyan chat kt opis jer.. bulih jgk hilangkn ngantok giler ni.. dahla 2-3 hr ni anak2 aku, aliff & airel x c-hat... asyik kena b'jaga mlm jelah, bru je ndk lentok, airel plak wa..wa..wa..(nangis le..) adussssh.... pening kpala aku ni.... sbb tulah bila kt opis aku ngantok giler... nsib baiklh pu3 aku yg sorg tu (kakak) x dmam, klu x mmg pgsan aku... nak wat cmner kan? sbg ummi pd anak2 aku yg ber3 tu, aku akan wat ape sje dmi anak2ku... mrekalah jntung ht ku.. (chewah.... sentimental la pulok!!! wakaka...) wokeh.. pas ni aku ndk trun bwh jap, ndk jln2 cari mkn... lapor nih!!!!

No comments: