SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

05 November 2008

aBBy & NormaN

sejak 2-3 hari ni org musti hot ngn citer abby & norman. P mane2 musti org duk citer pasal depa ni.. aku pun ambk tau jgakla citer depa ni.. yg wat aku bnci + mnyampah + bongok + mgkuk ayun kt tuan punya name NORMAN HAKIM tu... sbbnyer, pg td mase aku ndk p kije, aku on la hot fm, (aku rase korg pun dgr kat hot fm, aku plak mmg dgr hot fm hari2) bley dia ckp, dia bley trima memey (mcm cntik sgt) tu jd bini no 2 dia, dah takdir katanyer.. takdir kpala hotak lu.. b'tepuk sblah tgn x kn b'bunyi.. mmg very2 the bongok la lu.... klu aku duk kt tempat abby skrg pun aku mengamuk...

yg wat aku lg x pueh hati tu, norman ni wat peel mase abby dlm pantang lg... ish3.. x taula ape jnis laki nih.. pkirla waras skit... ingat snang ke ndk teran sorg2 beby tu ndk bg kuor? hanya kaum hawa je rase camner tau... sdey la bila kaum hawa selalu trima nsib cenggini...

p/s : mntak maafla klu aku ni ter emo plaks erk... tp aku mmg btoi2 skit ati dgn org cenggini.... sib baiklah aku dpt hasben yg very2 understanding, luving & yang pnting sesangat, rajin tlg aku kt dapur.. he3... TQ abang... Mmmuaaahhh!!!!

2 comments:

Niza Lisa said...

ya...hubby sy pon sgt la penyabor...dgn bini nye..hehe ALHAMDULILLAH!

annaleeya said...

yelah...moga2 hasben kite sabor sokmo dgn peel kite ni erk...... AMIN...