SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

04 February 2009

B***H + S****D...........


aku mmg sakit ati tul dgn sorg yg x reti bahase ni... sejak aku keje kt sini, org lain xde masalah pun, tp dgn b**** ni.... mmg sakit ati sgt........

org lain ckp sekali dah ingat dlm kepala, tp dia sorg nih mmg blur sgt2... mcm satu kes ni, aku dah inform kat dia 5-6 kali dah, tp duk tanya lg ape status... tanya plak dpn bos.. saje jer ndk blame aku... padahal last week, aku bagi form tu kat dia, dia siap sign lg... pastu ari nih tanya lagi... mmg budusssss + bengong sgt... aku pun tak tau la dlm kepala dia ingat pebende...

ari nih aku mmg hot giler.... kalu ikutkn ati, ari ni jgk aku prepare surat resign... sejak aku kije sini b**** tu mmg selalu bg aku & ofismate tension..


pas ni kalu aku jadi kurang ajar, aku mtk maap byk2... tahap kesabaran aku dah tahap maxima......



2 comments:

Nisa Shari said...

nak resign kena cr keje len dulu ok..jgn dh xde keje...org b**** tu ttp bahagia walau sape yg ganti tmpt akak tu...ingat...

annaleeya said...

tulah.. tp ari ni mmg hot sgt2.. mmg duk usha keje len pon.. kalu ok, blah jer lah...