SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

31 July 2009

Kedai Gambar Kami Give Away (Julai 2009)


aku saje jer nak try contest ni.. manela tau ade rezeki kan... hari ni last date utk join.. jd, aku pon sepantas kilat buat n3 nih.. tkut x smpat plak.. he3... biasela kan, klu contest msti ade syarat2nyer. ini syarat dier :

1.Peserta hendaklah dari kalangan blogger sahaja.

2.Copy logo KedaiGambarKami Give Away di atas dan letakkan pada side bar blog anda.

3.Linkkan blog KedaiGambarKami pada bloglist/link list anda.

4.Tinggalkan komen dengan pada entry ini.Kami akan ke blog anda untuk menyemak samada anda cukup syarat atau tidak.

5.Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah, cuma ada seorang pemenang.Hadiah akan diumumkan kemudian.

6. Tarikh tutup ialah pada 31 Julai 2009. Pemenang akan diumum pada tarikh yang akan ditetapkan nanti.

okeh... seme syarat tu aku dah ikut... klu ade rezeki, adela kan!!!! smpat lg nih sape nak join... contest ni smp kul 12 mlm ni jer... nak tau lbih lanjut, klik sini yer....

6 comments:

zh-ena said...

rasanya dah ramai yg join contest nie kan..

gud luck

zue @ annaleeya said...

zh-ena, mmg dah ramai join... klu ade rzeki tu, adela... saje suke suki.. he3..

Dee said...

good luck!!

zue @ annaleeya said...

TQ dee...

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]

Anonymous said...

buy propecia online generic propecia approved fda - generic propecia information