SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

02 February 2010

n3 tak tau tajuk...

aku x reti nak makeup blog cantik2...
aku dah cari, tp x jmpe yg bkenan dihati...
lgpon aku bkn reti sgt mnde2 alah gini....(sape bulih tlg??) huhuhu...
aku tgk blog kengkawan seme comei lotei..
header pon seme cantekkk banget...
blog aku jer mcm usang gitu...
header pon nak wat cantik2, aku mmg surrenderla...
ya... ya.... aku ngakula aku tak reti sgt...
tp korang jgnla gelakkan aku......
dari korang tmbah dosa duk gelakkan aku, baik korang tlg aku...
dpt gak pahala.. btoi dak??? hehehe...
klu dah x reti diam2la...
aku buat jer la ape yg aku reti...
last2 aku pilih jer kaler orange nih wat background...
nampak cerah dan ceria jer kan....
ni kan blog aku, suke ati aku la nak wat cmner....
oklah... aku dah xder cter nak cter....
dari aku duk merapu meraban jer, baik aku chiao dulu....
babaiiiiiiiiiii....

8 comments:

Hezesuze said...

wah oren gtew...ok ler ceria sokmo...huhu

zue @ annaleeya said...

kak heze, mmgla oren gitu... tp nak gak header cantik2... tp x reti... huhuhu..

mamalieyna said...

hehe..lawo jer clean n clear..^_^...takpe pelan2 nnti pandailah tue!

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
pelan2 la nih... nak tlg sy tak?? huhuhu...

ummuabdullahsyaakir said...

salam kak..eem saya pun tak pandai nak edit2 blog ni,nak update blog pn jarang..tapi klu akk nak cuba make up dgn mama emma pun blh juga,saya pun tgh guna pkhdmtn dia

zue @ annaleeya said...

blh ker?? mcm mane nak kontek mama emma? xpe2... nnti sy cari yer.. tQ yer..

HasneY said...

awak masukkan web ini:http://jellypages.com/..then pilih mana2 yg berkenan..tempaltenyer...then add gadget (html) kt tepi ke bawah blog..lepas nanti blog akan appear camne yg awak pilih tu...tp gadjet2 asal takder berubah tau..kalu nk try..try kt blog lain dulu..

zue @ annaleeya said...

TQ Hasney... nnti sy try erk..