SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

16 April 2010

MinTaK TuLuN.......

nampak tak blog aku nih berubah?????
nampak lagi semak kan????
tulah, aku gatai tgn sgt tukar pada 3 column....
tapi aku bangga wei.... selama nih tak reti tuko 3 column....
hari nih berjaya gak... hehehe......


tapi, yelah... aku nmpak mcm semak jerk.....
aku rase kene tuko template lain baru sesuwei kot....
sape bulih tulun????
nak cari template free tapi yg  mudah dibuat????
mtk tulun eh korang.....

18 comments:

Ain said...

ain pun teringin nak tukar ke layout 3 column, tapi tak pandai...

huhuhu...

zue @ annaleeya said...

ain,
dulu tak pandai gak... td gigih membuatnyer... sib baik tak hilang format asal.. klu tak naye jer..

~Siti Hajar~ said...

nmpk cantik la rmh br ni..xsemak pun (pandangan sy la)..hehehe

rmh sy sndiri xpnh tukar sbb xtaw & takut xjd..hehehe

Siti said...

hahaha..tahniah dah dpt tukor 3 kolum..sitinye blog duk tang tu jerk..takde ubah2

zue @ annaleeya said...

siti hajatr,
ye ker hajar tak semak??? tenkiu...

td pon takut gak tak jd.. tp sib baik tak hilang seme format tuh...

zue @ annaleeya said...

siti,
gigih tau siti tukonyer... fenin2 pun ado... sib baik jadi.. klu tak nangisla nak setting balik... he3..

[-suziey-] said...

hmmm kita slalu amik dr btemplate.com jek..pilih je nk camno pnya design..mudah:)

zue @ annaleeya said...

suziey,
okeh.. nanti kita try... tenkiu erk suziey..

Lelord said...

ok jekkk

Nana said...

kak ok la xsemak pun..heheh
saya pun baru buat 3 column
tu pun org lain tlg oter kan hehehe

~aSHa~ said...

nice apa rumah baru ni..cool je...

ok jugak 3 column ni tapi sy tak terbuka hati nak buat 3 column lagi..

Zaidah said...

zai tak pandai nak buat tiga column sebab takut nanti gadget semua hilang...n cantik rumah baru zue...

zue @ annaleeya said...

lelord..
TQ siggah cni yer...

okey ker??? tulah baru pestime tuko 3 kolum.. takut nmpk semak...

zue @ annaleeya said...

nana,
x semak eh nana??? ok la kan bg org yg baru blajar...

tuko nih pon smp naik fenin pale.... sib baik jadi... he3..

zue @ annaleeya said...

asha,
saje nak tuko 3 kolum sbb tgk org lain punya blog klu 3 kolum cantik jer... sib baik tak hilang seme gadget... klu tak, naye jerk...

zue @ annaleeya said...

zaidah,
cantik eh zai??? tn belog tak cantik ker?? heheh...

lame dah nak buat zai... semlm jer bru gigih tuko 3 kolum... sib baik menjadi... he3..

LYaFRINA said...

ok je. 3 column.. tp lya suka 2 column lg.. x penuh sgt... bg y join contest di blog peribadi sesuai la buat 3 column.. blh la asingkn banner contest n pic peribadi.. cam lya.. utk contest buat blog lain..

zue @ annaleeya said...

lya,
sbb tuh la wat 3 kolum... nak asingkan banner contest ddn yg lain... tulah lya, kene bkak blog utk contest la nnti...