SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

23 June 2010

aNuGeRaH TeRHoRMaT...!!


dapat award lagi... kali nih dari zaidah aka comel dan fieza.... adakah daku ini ngetop???? hahaha... klu betul, tima kasih byk2 yer.... terharu nih.....

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
mmg aku suke dgn nama tu. cinta adam dan hawa.... ibarat cinta dan sayang aku buat kuarga terchenta...


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
zue-oklatu.blogspot.com/
aku pon tak tau nape letak gitu.... zue tu dah tentu nama aku kan.... yg lain tuh main belasah jerk... utk senang ingat... heheh!!

3. apa method dlm penulisan anda?
ikut suka..... ader mcm2... tapi lebih byk pasal kuarga dan kehidupan seharian.... klu yg sudi sggah baca, tenkiu sgt2... yg tak suker tuh takpelah....

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
buat setakat nih tak terpikir lagi....


5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
pernah.... terutamanya adik2 ler....


6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
biarlah.... masing2 punya pendapat yg berbeza....


7. bila blog anda diberanakkan?
awal 2009....

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
opismate...


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
skang dah jadik mak orang.... jadi dah tak pi sekolah....


10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.
aku tak tau nak tag sape-sape... lgpon dah ramai yg kene kan?? jadi pade sesape yg rajin nak ambik, silakanla yer... jgn malu-malu...!!

8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

HU..HU...sib baik tak tag sape2 kalo tak jenuh nak kena bayo utang ni

Fieza79 said...

tq Zue sbb dh jwb tag tu..!

zue @ annaleeya said...

anje,
ari nih kak zue baik ati... heheh...

zue @ annaleeya said...

fieza,
okey... takmo utang lama2... huhu!!

mamalieyna said...

huhu..dpt award pastu kena jwb tag eh...takmo lah..hahaha...dasar pemalas! =P

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
olohhh... sket jer soklan tuh... amik eina.. hahaha... paksa nih...

Nida said...

betul tu.. blog kita suka hati ler kita nak tulis apa..hehe

zue @ annaleeya said...

nida,
setujuuuuu.... suker ati kiterla kan????