SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

04 June 2010

Kempen Jom Ramai-Ramai Sebarkan Gambar Ini

jommmmmmm................ kita ramai2 sebarkan gambar nih... bagi kesedaran sket... biar mak bapak bayi nih tgk gambar anak dia nih..... ehhhh.... japppp.... layak ker panggil mak bapak???? tak layak kan???? abis tuh nak panggil ape??? nak panggil menatang pon, menatang reti syg anak.....

akak rasa setan kot..... haah la... mmg sesuai... SETAN.... korang bulih bygkan tak mcm mana setan nih main campak dari kete jerk bayi tuh masa ujan lebat.... dgn tanpa seurat benang pon..... Ya Allah.. mmg tak sggup nak bygkn pon.... tapi masa setan campak tuh.. cuba bygkan kalu bayi tuh masih idup???? mcm mana tubuh sekecil tuh menahan kesakitan dan kesejukan??? Nauzubillah...... mmg bangangggggggggggggggg!!!!!!

aku menangis tgk gambar nih..... cukup sifat semuanya.... Ya Allah!!!!

nih lagilah... tak sanggup nak tgk!!!

jom sokong kempen nih..... tlg sebarkan kt blog masing2 yer....

aku dpt kempen nih dari http://mdm7781.blogspot.com/2010/06/kempen-jom-ramai-sebarkan-gambar-ini.html

22 comments:

SyidaMislan said...

akak,
kita nangis tgk gamba ni...kenapa diorang ni pendek akal betul?i just dont get it.
kesian baby tu kak...
tak bole nak type pjg2, sedih sgt ni....

maaf, kita tak sanggup nak letak gamba ni kat blog.

Dee said...

dee x sanggup ar sis..tp dee mmg kutuk si sialan tu abis-abisan..

zue @ annaleeya said...

syida,
akak pon tak sggup syida... tapi utk sokong kempen nih akak letak... mmg sedih... akak pon nangis tgk gambar nih...

zue @ annaleeya said...

dee,
ye... kita kutuk abis-abisan sape yg buat nih.... mmg banganggg!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak zue
sori tkleh nak join kempen nih
tak sampai ati nak letak lam blog huhu

Ammi Sara said...

Salam kenal kak zue,
Nauzubillah..manusia apakah mereka ni, mmg syaitan bertopengkan manusia..
saya tgk gambar tu dah menangis mmg tak sanggup posting dlm blog.
moga Allah je yg membalas dosa2 mereka ni...
InsyaAllah tmpt bby kecil tu adalah di syurga...

~Siti Hajar~ said...

Sy sokong & join kempen ni kak...sedih xtaw nak ckp apa...

*sy dah sebarkan

~IHSAN AZ~ said...

Salam,makin menjadi-jadi,im really ashamed dengan perbuatan macam ni. Dah cukup satu dosa tambah lagi, x cukup didikan agamakah?

El-Zaffril said...

MEMANG BABI LA ORANG YANG CAMPAK TU.... HANJENG GILA BABI... SIAPA YANG BUAT KEJE MACAM SIAL NI, AKU DOAKAN KAU MATI KENE CAMPAK JUGAK.... [tibe-tibe emo]

~aSHa~ said...

mmg setan org yg campak tu kak...babi setan seme dia dpt....binawe....

ish kalo nak carut leh sgt ni lagi...gampang betul...

rynas said...

tak tahu lah nak cakap apa.
moga si ibu ini sedar dan segera bertaubat nasuha. dan jangan pula merah atau kecewa apabila suatu hari nanti anak-anak akan membuang mereka (ibu dan bapa) dan ketika itu barulah dia ingat yg suatu ketika dulu dia pernah membuang anaknya sendiri. Dunia ini bulatkan..dan balasan itu pasti ada.

Diamilikku said...

nauzubillah...kenapalah...ada manusia sanggup buat mcm ni...ya allah..kejamnya takde hati perut

zue @ annaleeya said...

rose,
xpe rose... tiada paksaan... akak nih pon paksa diri jerk letak kt blog... sbb nak sokong kan???

zue @ annaleeya said...

Ammi Sara,
salam kenal jgk...
akak pon nangis tgk gambar tuh ammi... mmg sedih kan??? sape yg buat tuh mmg setannnn!!!!!!

xpelah klu ammi tak sggup nak posting kt blog, tiada paksaan...
mmg tmpat bb tuh kt syurga...

zue @ annaleeya said...

siti hajar,
tenkiu hajar bagi sokongan.... smoga jadi pengajaran pd semua...

zue @ annaleeya said...

ihsan az,
mmg memalukan!!!!! tak ckup dgn dosa berzina, tmbah lagi dosa... mmg diaorg nih tak takut dosa....

zue @ annaleeya said...

el-zaffril,
menatang pon syg anak el... diaorg nih tak taula spesis hape...
mmg seme emo klu tgk berita cmnih... ahkak pon emo tauuu!!!

zue @ annaleeya said...

asha,
yuppp...... mmg babi setan.....
BANGANGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!

zue @ annaleeya said...

rynas,
betul rynas... smoga yg buat gini akan dpt balasan setimpal... dunia nih bulat.... lambat laun kene jgk...

geram tul!!!

zue @ annaleeya said...

diamlikku,
mmg xde ati perut!!!! sdgkan menatang pon sygkan anak...
dan yg buat gini bkn manusia tapi SETANNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ya ampun, takut nk tgk lama2..
kesiannye..
camner le perasaan dorang time nk campak tu ek?.. :((

zue @ annaleeya said...

leily,
diaorg noh xde prasaan.. klu ader prasaan xkan sggup wat gitu kan...