SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

26 July 2010

Ayu Little Cottage Giveaway


Salam semua..!!!
join GA lagik kekdahnya.... hohoho..!!!
GA yg telah ditag oleh FIEZA79...

GA anjuran oleh PN AYU sempena birthday dan wedding anniversary pada bln Ogos nanti.. Anniversary yg ke 15 tuh..... wahhhh.... kira org lama la nih.... lebih krg seangkatan dgn haku jgkla... haku plak thn nih anniversary yg ke 11 thn tau.... hahaha... tetiba plak terpromo anniversary sdiri.... ekekek...!!

GA start pada 23 Julai hingga 20 Ogos 2010...
syarat lanjut, masuk sini

GA nih jgk kene jwb soklan :

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?

>> ofkosla bwk jenjalan.... beg chumell gitu takkan nak tggal kt umah kan???? klu time jenjalan tuh, blh letak purse, henpon dan muat tuh letak diapers anak 2 kpg dan selai towel kecik..... heheh!! lgpon, klu jenjalan mmg haku tak suka bwk brg lain... mekap seme bagai tggal jerk...

Last skali, kene tag korang... beselah.. jgn mare eh...

1) lyafrina
2) linda manis
3) su aka diamilikku
4) nana
5) hezesuze aka ahkak gonjeng

sape yg tak kene pon, bulih buat jgk klu rajin... cuba nasib kan??? mana tau sangkut kali nih???

Gud Luck korang..!!

10 comments:

Diamilikku said...

alahaiiiiiiiiii...tgh bz nih jenguk gitu2 je..tetiba ada jugak nama su

zue @ annaleeya said...

diamilikku,
soriiii... jgn mare su... buat tau.. jgn ngelat.. mana tau ader rzki..

Fieza79 said...

suke kalau tugasan dgn rela hati telah di jwb...

gud luck zue...!

Hezesuze said...

wah! mentang2 tau weols gegeh join contest kekdahnye twos tag nama weols ek..

amboii sudah tau nama glam weols ek...hahahaha

orait will do..thanks

rATu kEBaYA said...

gegeh betul ye menjawab tag

zue @ annaleeya said...

fieza,
takmo peram lama2 sbb tuh trus buat.. heheh..

thks fieza..

zue @ annaleeya said...

heze,
gigih itu bawa kejayaan... tak rugi mencuba sis...

nama glams ittew harus tau dan harus tepek sini utk lebih glams kekdahnya... hahahah!!!

gud luck sis..

zue @ annaleeya said...

ratu kebaya,
paksa rela jwb tuh... heheh!!

mamalieyna said...

good luck kak!

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
mekasih eina..