SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

12 July 2010

Entry Khas Buat Lyafrina

salam semua....
pada kawan2 seme... ader brita yg kurang baik...
nih pon dpt tau dari zati....
kwn blogger kita, Lyafrina masuk ICU sabtu ari tuh...
Ya Allah.... terkejut sgt2....
apepon. sama2lah doakan semoga beliau cepat sembuh yer...

lya, pinjam gambar nih yer...!!

Lya,
Wlu pon zue belom jumpa lya secara bertentang mata....
tapi zue tahu, lya seorang yg kuat dan tabah....
yupppp..... Lya kene kuat dan tabah utk Fain dan Asya...
zue tau, mereka teramat menyayangi Lya....
jadi.... Lya kene kuat terutamanya utk ASYA..!!

Lya... kembalikan semula keceriaan itu yer...
zue dan kwn2 yg lain sentiasa doakan Lya...
semoga Lya cepat sembuh... Aminnn....!!
be strong Lya...!!!

21 comments:

Dee said...

kenapa dia masuk icu ye? apa pun..moga dia cepat sembuh..

mamalieyna said...

ye kak, walaupun kita tak pernah jumpa live dgn dia, kita tau kan lya seorang yg kuat dan tabah! sebak lg eina pagi ni, td baca kt blog asha..hope akan berlaku keajaiban spt sblm ni..sama2lah kita doakan tuk lya! sedih rasa...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh berderau darah baca..
smoga lya cepat kuar dari ICU..aminn

~aSHa~ said...

sama2 kita doakan dia....
insyaAllah asha nak pg tgk dia..kalo kesempatan..harap2 takde halangan lunch hour ni

zue @ annaleeya said...

dee,
lya nih ader masalah jantung dee.... sama2 doakan beliau yer...

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
mmg terkejut kan eina... rasa kurang plak bila blog lya sepi... sama2 kita doakan lya.. semoga lya cepat sembuh... Amin..

zue @ annaleeya said...

rose,
tulah rose... akak pon terkejut sgt2... Insyaallah, smoga lya sembuh mcm biasa...

Zaidah said...

terkejut btul bila dapat tahu lya masuk icu...walauopun kenal kat alam maya tapi mcm dah adik beradik...semoga LYA cepat sembuh...kuatkan semangat LYA....

zue @ annaleeya said...

asha,
klu asha gi tgk, nnti update yer... sama2 kita doakan yg terbaik..!! Amin..

zue @ annaleeya said...

zaidah,
mmg terkejut zai... berderau rasa.. wlupon kita tak pnah jumpa, tp mcm dah kenal lama sgt kan??? smoga lya cpat sembuh..

mummy_ayu said...

ye la..ayu pun tegezut gak baca pasal Lya..harap Lya cepat sembuh..amin..

cheqna said...

salam kak
semoga lya cepat sembuh
baca kisah2 dia memang kita tahu dia seorang yang tabah..
moga allah lindungi lya..

..nOj.. said...

sedihnye. pepagi td baca blog lya sambil mkn. abes masin nasik. moga lya kuat melawan penyakit dia.

zue @ annaleeya said...

mummy ayu,
mmg terkejut sgt kan?? smoga lya cepat sembuh..

zue @ annaleeya said...

cheqna,
betul cheqna.. wlupon tak pnah jumpa, tp kita tau lya sgt kuat.. doakan yg tbaik utk lya..!!

zue @ annaleeya said...

noj,
Insyaallah... smoga lya kuat..

Nurzairul Isma said...

sis... sape2 yang pegi tgk lya. update la yer.. sedey nye...

rynas said...

selalu baca blog dia patutlah sunyi jer. mg dia cepat sembuh samalah kita doakan dia. saper yg pegi tgk tu minta updatekan kesihatan dia..

zue @ annaleeya said...

nurzairul isma,
itulah... mgkin asha yg duk kmn nak gi tgk... akak klu bulih pegi pon ujung mggu jerla... sbb akak kt kuantan...

zue @ annaleeya said...

rynas,
tulah... hrp cepat sembuh kan... dah pesan kt asha yg duk kemaman... klu gi tgk lya, update perkembangan t'baru...

Cik Rose Cute said...

dah baca n3 Lya...sedih pulak rasanya...