SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

30 July 2010

SeBeLoM Ke TaSKa.........

selamat pagi semua...
dah ari jumaat kan???? kejap jer kan...!!
cepat tol rasa masa berlalu...!!
lebih krg seminggu lagi, puasalah kita....
utang pose ader satu hari lagi nih.... huhuhu!!

okeylah... berbalik pada tajuk kt atas tuh...
nape ujung tajuk tuh ader dot dot dot yer???? 
ader sebabnya......!!

ader citerla nih.... sebelom ke taska pagi2.....
ader mcm2 stail si bdk kecit nih...
sape lagik klu bkn dak Airel tuh....

ader yg bg ummi senang ati dan ader jgk bg ummi hangen satu bdn.... huhuhu!!

nak tau ape yg haku hangen???? ape yg haku snang ati???

jommmm.... cikidot.... (sis heze... pinjam perkataan tuh eh.... heheheh!!!)

yg nih bagi haku snang ati..... snang sgt keje haku... nih mesti ngantuk sgt kan???? haku angkat masuk kete pon tak sedor... sblom tuh, haku tuko diapers bagai pon, Airel masih syiok titun..... hrmmmm... kan senang keje haku klu mcm nih..!! smp kat taska pon Airel masih lena diulit intan...!! heheh!!

yg nih pon haku senang ati.... hepy jerk kan pagi2... tp airel skang nih mmg wajib kene benti beli kuih... klu tak mmg ngamuk dlm kete... kuih yg paling airel suke..... seeeee... airel mkn hape???? donut mmg jd pilihan sokmo.... haku bg kuih lain pon takmo... nak donut jgak... suke tgk airel berselera mkn.... klu mcm nih ari2 kan senang.... ummi nak gi keje pon snang ati sgt2...!!

haaaaaa..... yg nih haku tak berkenan... yg nih mmg bg haku hangen satu bdn... mau tak hangen... mmg geram tau..!! ngamuk jerk kejenya... siap baring2 lagik kt bwh seat tuh... haissshhhhh.... mmg kene byk sabo.... nih tak tau ape yg tak kena.... nak bwk kete pon tak senang klu gini.... sudahnya smp ke taska Airel ngamuk.... sabo jerla....

korang prasan tak persamaan antara ketiga2 gambo kt atas????? cuba carik..... bkn teka teki tau..... takdok adiah yer..!!

okey lah..... cuba korang tgk, ketiga2 gambo tuh.. airel tetap duk pegang kain lampin kan??? klu korang nak tau, airel mmg cmtuh.... kain lampin kene ader sokmo... ndak2 lagi time nak tido... kain lampin wajib ader.... nak gentel2 gitu kan???? baru cepat lelapnya..!! hehehe!!

17 comments:

Ena said...

sama la ngn anak ena.. kalau beli kuih lain tak denye dorang nak makan.. donut aje yg dorang suka. Agaknya sbb bergula kot donut tu.. manis je rasanya mcm makan gula2.. huhu

Aleeya said...

ARIEL..LAMPIN TU GANTI BANTAL BUSYUK YER...HEHEH KIYUTTTT :))

mamalieyna said...

anak2 kak, ada masa mood ok, ada masa tarak ok..mcm kita gak..kan3x..tp mmg bengang kalau wat hal time nak antor ke taska pepagi ye..yalah, kita kan terkejar2 nak g keja..huhu..mmg hangin nih..huhu..

alala...lampin ucuk ye airel?^_^

Sidratul Muntaha said...

yg panagi 2 ke bawah tu mgm selalu.
nak2 klu ade donut
abis baju kotor
tpi yg 1st tu jarang sbb penat mcmana pun..
mmg dak setot mesti bgn.
adik dia mmg bgn wal jer.
sesudah subuh sbb nak mimik.
hihiihh

Fieza79 said...

lampin ganti bantal busuk ye..Irfan fieza tak lekang kelek bantal busuk...hehee

mmg cm tu le peel bdk2 pg2 ari da sonok da time ngamok tak hengat...tensen je rasa kkdg tu...sabo je la..

[-suziey-] said...

hhahahhah yg last tu mmg sume org pn ade perasaan yg sama..ekeke:p

oo airel ade kain busuk la yek..hehe slalu bntal busuk:p

zue @ annaleeya said...

ena,
haah kan ena.. mgkn manis2 gitu yg bdk2 nih suke sgt... tp klu bli donut, akak ketuk2 sket buang gula tuh... klu tak bertrabur dlm kete...

zue @ annaleeya said...

aleesya,
tulah pasal.. sib baik kain tuh nak berganti.. klu tak, sdiri mau ingatla kan???? heheh!!

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
betul eina... time channel tak betul tuh mmg bg kita bengang kan!!! dahla terkejar2 masa nak gi keje lagik... mmg kene byk sabo... haishhhh...

zue @ annaleeya said...

sidratul muntaha,
kuih donut tuh mmg kene beli hari2.. klu tak beli mmg akan wat peel... pangai yg no 3 tuh mmg bagi kita kuar tanduk bagai... gerammmmmm....

zue @ annaleeya said...

fieza,
mmg tensen kan klu nak ngamuk pagi2 nih.. kita penat nak kejor masa tuh...

tulah fieza.. sib baik lampin tuh nak jgk berganti... klu tak, mmg bau ashammmmm la... hahaha...

zue @ annaleeya said...

suziey,
tau xpe suziey... mmg bulih kuar tanduk la klu gini... hihihi..

mgkn aroma kain tuh bg lena kot... hikhik..

Dee said...

mcm2 hal kan sis..berperang ngan anak2 x abis2..hihihi..sok2 dh besar senang sket kot..insyaallah..

SyidaGorjes said...

aqid pun suka donat.kadang2 sampai mengigau nak donat tengah malam buta.mana nak carik?

Diamilikku said...

Alesha pun sama kak..pagi2 je buat hal mengamuk....skrg nih je dah kurang sikit..lega rasa..kalau tak tu dari dalam umah pagi2 dah nangis meraung2....mcm kena pukul..yg buat kita hangin..kalau betul2 kena pukul nangis gitu takpe..leh terima lagi..tapi ni tak..takde punca takde sebab..tetiba nak nangis...haishhhh..sabar sabar

Zaidah said...

kain lampin busuk...hehehe menyelerakan airel makan kuih...

Ain said...

budak2 mesti suka donut kan sbb banyak gula....

hahaha....

actually tu ler kuih yang wajibb ain beli tuk sarah tetiap pagi, kalau tak beli mesti dia nangis....