SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

13 October 2010

Hallluuuuuu....!!!! rindunya kt korang.....

Salam seme.... ade rindu ahkak ker????
lama sket menyepi skang nih...
saje jer.... ahkak nak low profile sket.... heheheh!!! 

xdelah, skang nih ahkak sbok sket tlg uruskan adik ipar nak kawen sabtu nih.... jadi sbg kakak ipar yg baik.... ahkak wajib turun padang sepenuhnya..... hahahahah!!!!! 

okeylah..... sesape teman2  blogger yg duk area kuantan atau kemaman, ahkak dan family jemput seme hadir kenduri sabtu nih yer.... jgn lupe bwk adiah beso punyer..... hehehehe..... gurau jerlah.... korang seme dijemput hadir.....

kt bwh nih kad jemputan dan pelan skali....





adik ipar ahkak nih bertemu jodoh dgn org batu pahat.... dah keje kt sana kan??? jadi mggu depan ahkak cuti lagi sbb nak ikut rombongan htr menantu ke batu pahat pada 23hb..... korang doakan smoga majlis berjalan lancar yer....

p/s : sorilah x smpat nak jln2 ke blog korang...... rindu sgt dgn citer korang.... ahkak x pnah lupe korang tau..... take care seme yer....

17 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

rindu bangat...patutla lama no dak dengor cerita...bz ek...

Fieza79 said...

windu ohh..mana pegi ni...insyallah tk dtg...hehe sory zue jauh sgt...huhhuu

mamaaerish@eb said...

slamat kembali yer... ;p

notti netti said...

bestnye wat kerja kawin.....family I semua dah kawin...huhhhhh

cheqna said...

take care ny dear akak
moga segalanya berjalan lancar ok =)

LYaFRINA said...

suka join mjlis kawin..
suka tgkpelamin, hantaran n baju pegantin.. time tu la tdetik nk bsanding smula.. ye la time kita dulu ala kadar j kan x mcm skrang ni.. hehehhee..

** rindu kat akak tau.. lama sgt myepi.. ingt kan apa2...

sarah-najwan said...

welcome..pahni..hepi2 blogging..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor...if jatuh 10.10.10 baru2 ni sure leh singgah..uhuhuhu

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

welkam bek kak...
meh salam meh...

~Siti Hajar~ said...

ooo...patut menyepi rmh k.zue skrg ni, rupanya bz nak berkenduri, smga majlis bjln dgn lancar yer..

Nana said...

heehe rindu kt akk lama menghilang..

.::Lynn::. said...

ghindu...patut lama xnmpak...

mamalieyna said...

memang windu pung...! cepat kak, settlekan sume, then aktif balik cam dedulu...huhu...^_^

pepun harap majlis berjln lancar ye, mmg sibuk la if family sndiri ada majlis kenduri kawen ni!

Ciklinn said...

kemana kamu sis.. huhuhu patutla lma tak nampk nyorokk yer... hehehe.. kalu dekat leh linn srbu mkn nasi minyak

rynas said...

rindulah akak..lamanya tak ada cerita...

Hezesuze said...

opkos ler rindu gak kt uols.....huhu
aduaaiai jauh ler pulak..kalo dekat kompom weols dah terjah hehe

thanks 4 inviting...

~aSHa~ said...

aisehhh lewat tgk kad..kalo idak bleh jugak sy pg...serius mmg betul2 terlewat tgkla kak...

dah la last saturday sy free je...

takde rezeki kita jumpa lagi kan kak