SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

24 November 2010

Al Fatihah Buat Teman Blogger....!!

akak baru jer dpt berita nih... tadi masa jln2 kt blog Cik Jue menyatakan pemergian seorg rakan blogger kita Aishah Kenangan Terindah.... akak pon tak kenal sgt aishah nih sbb akak tak pnah sggah blog arwah seblm nih.... td sempatla akak jenguk blog arwah.... tak sgka arwah punya baby kembar 3... Nur Adriana, Nur Ariana dan Nur Afrina... seme beby gurl.... geram akak tgk... chumel2 sgt... Ya Allah... kesiannya kt 3 baby tuh, kecik2 dah kehilangan ibu... tak smpat nak bermanja lagik.... selain kembar 3, arwah jgk meninggalkan suami dan 3 anak yg lain...

akak pon baru baca kt blog Ben menyatakan aishah meninggal dunia pada 22 Nov 2010 (isnin) lepas kerana dikatakan  jatuh kt bilik air rumahnya.. Arwah juga dah selamat dikebumikan di tanah perkuburan UPM... terkejut betul akak sbb masa akak baca blog aishah tadi, akak tgk kat comment box, aishah smpat lagik balas komen pkul 12.40am pada 22 Nov....

**sesungguhnya mati itu pasti... cuma kita tak tau bila dan bagaimana kita akan dijemput... sbg hambaNYa, sentiasalah kita bersedia menghadapi kematian.... Al-Fatihah buat arwah... smoga keluarga arwah tabah hadapi semua nih....**

19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Al fatihah untuk arwah semoha ditempat dikalangan orang2 beriman amin

mummy_ayu said...

al fatihah untuk arwah..moga rohnya dicucuri rahmat...amin..

idah @mama izzya said...

alfatihah utk arwah..walaupun x kenal tp rase gak sedihkan..

LYaFRINA said...

salam takziah....
sedihkan.. bila baca komen terakhir arwah lg sedih.. sbb arwah mcm tahu k pergiaan dia.. lya pun ada buat n3 utk arwah..

smoga arwah tenang di sana

ibu_Arifa said...

al-fatihah :(

Nurzairul Isma said...

alfatihah...

sarah-najwan said...

al-fatihah..

saya baru berkunjung ke blog arwah pada hari sabtu tu...dan arwah meninggal pada hari isnin..

Zaidah said...

al-fatihah

Anonymous said...

Al-fatihah..

Mati itu pasti, moga kita semua sentiasa beringat..huhu..

~eina

Fieza79 said...

Al-fatihah..!

sguh fieza sedih dgr berita ni td...jengah blog arwah td...sayu.!

nizamsani said...

Innalillah.

rATu kEBaYA said...

al fatihah... semoga rohnya dicucuri rahmat.. amin

cheqna said...

al fatihah..
moga arwah tenang disana bersama kekasih2 Allah...

~aSHa~ said...

alfatihah...

sedihnye..pergi nya kita tidak dijangka..

~~@lyci@~~ said...

alfatihah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy pon terkejut terkedu..
al-fatihahhh

♥sYiLaSyiRa♥ said...

pernah jenguk blog arwah...xsangka sgt...al-fatihah...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

pernah jenguk blog arwah...xsangka sgt...al-fatihah...

zue @ annaleeya said...

to all,
sama2la kita sedekahkan al-fatihah buat arwah... smoga rohnya tenang di sana... Amin...