SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

16 November 2010

SeKeRaT HaRi...!!!

ader ker istilah sekerat hari????
ader kan???? dgn erti kata lain separuh hari....
atau dgn istilah omputihnya... half day.....
ape yg kecohnya??? itupon nak kepochi kan???? hehehehe....

takdelah korang.... akak percaya hari nih mesti ramai yg keje sekerat hari kan???
mesti ader yg nak balik kg... esok kan dah nak raya...
termasukla akak.... ptg nih nak balik kemaman.... dekat jerk kg akak...
tp yg bestnya sbb umah parent akak....
wahhhh..... sukeeeee....

tahun nih family akak wat korban gak...
tp amik satu bhgian lembu dan sekor kambing jer...
pahtu, wat makan2 sket...
mmg meriah la.... lgpon thn nih, seme adik badik akak balik....
tak sabar nak berkumpul ramai2.... wlupon adik badik akak cuma 4 org jer....
tapi itulah family besar kami.....

buat korang yg balik kg tuh... hati2 di jalan raya k...
lgpon cuaca skang tak menentu...
buat ape nak cepat2 sgt... tak larinya kg kita tuh.....
biar lambat, asal selamat sampai ke destinasi k.....

pada yg nak balik jauh tuh..... bergilir2la bwk kete...
pada co-pilot kt tepi plak, jgn nak membungkang jer....
temanla si pilot tuh berckp2... baru tak ngantuk...betul tak??? 

oklah korang, selamat hari raya korban buat semua....
take care..!!!

daaaa.....

7 comments:

mamaaerish@eb said...

slamat bercoti yer... ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

selamat bercuti kak, semoga semuanya selamat, kita cuti lama minggu depan baru jumpa balik k

Ain said...

ain pun half day jugak hari ni, petang karang baru nak balik rumah mak, dekatttt jer....hehe

Diamilikku said...

kita tak dapat half day pun..tapi kita takpedulikkkkkkkk..cabutttttttt je balik time lunch nanti..tak nak ahhh...tunggu opis..rugiiii ooo...hehehehehhe...raya kali nih turn di kedah kak...sebab raya puasa dah umah mertua di dungun...*wink wink*..sama macam akak jugak..

mamalieyna said...

alaaaa jeles sekerat hari jer..huhu..kami kije sepenuh hari..ngee..

*salam aidiladha kak!!

Hezesuze said...

take care uols..kalo makan rendang tu ingatler weols kt sini ye hehe

Nida said...

balik kemaman kirim keropok lekor ye... :)