SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

27 December 2010

pesen tak cukup kain... hrmmmm..!!!

kt malaysia skang nih, klu anugerah ape2 pon, mesti artis wanita pakai mcm tak cukup kain...
aku pelik la... klu yer pon nak berfesyen dan up to date, tp jgnla melampau sgt...
cuba tgk mcm erra fazira, eja dan vanida tuh... kan cantik jer...
gara2 seksi, smp Dato Sri Dr Rais Yatim pon tegur...
hrmmmmm.... wat malu jer kan????
berita lanjut baca sini

pesen artis paling pemes skang.... suke sgt berkemban....
aku pakai gini dlm bilik air jer... muahahahaha....
berita lanjut, korang baca sini



kredit to ohbulan

nih lagilah.... hadoila.... masa dia nih amik anugerah tuh, smp laki aku pon blh tegor....
haishhhh dia nih.... nape pakai gitu????? seksi gilerrrrr......
ishhhhhh... kamo nih dah terbeliakkan mata seme org....
nmpak lekuk2 kat muntut ittew..... haishhhh...!!
sdiri mau ingatla.....

ape komen korang?????
aku geleng kapala......

20 comments:

ciK mOt ©™ said...

kak, sure dia pakai g string tu...hahaha...

mamalieyna said...

aloor tak tgk lak anugerah mlm tu..hissh makin melampau yee!

hissh..mak aih anak2 cekci, mak bertudung camno gayanye tu..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gile bababunnnnn...tak malu daaaa org2 skang ni ye
peliikkkkkk

Fieza79 said...

tk tgk pulak mlm tu..pakaian dh melampui batas dahh...nmpk cm tk berpakaian je...aduss

Mama Hanim said...

mmg seksi gilersss... dia suka kot bila lelaki tgk x berkelip mata..huhu..

mummy_ayu said...

ah ah..ayu tgk malam tu pun..malu jer...

ibu_BatRiSya @wardah said...

yg bawah tu mmg giler seksi!..patut buat rules sket..melampau sgt ..kite bkn hollywood...

rATu kEBaYA said...

memang seksi.. sampaikan aziz satar pun tak fokus pada penyampaian..

zue @ annaleeya said...

cikmot,
ye kot??? hehehe..

zue @ annaleeya said...

eina,
tu pasal... maknya cantik bertudung litup... anak2nya... hrmmm... sensitip ler nak komen lebey2...

zue @ annaleeya said...

rose,
tak malu ar dia wat gitu... klu tau malu, takkan nak buat kan??

zue @ annaleeya said...

fieza,
mmg geleng kapala...

zue @ annaleeya said...

mama hanim, haah kan??? mcm bgga plak biler pakai gitu...

zue @ annaleeya said...

ayu,
betul tuh ayu... kita yg tgk kt umah pon malu... yg tgk dpn2 tuh tak taulah cmner...

zue @ annaleeya said...

ibu_BatRiSya
tulah...mmg giler seksi..mmg melampau tol kan??

zue @ annaleeya said...

ratu kebaya,
tgkkk... artis veteran pon tak fokus... apatah lagik artis muda2 kan??? hehehe...

Zaidah said...

oleh kerana ramai sangat yang berkemban...tahun depan buat majlis tu kat dalam kolam renang...semua kena berkemban n berenag....tak malu langsung...

zue @ annaleeya said...

zaidah,
setuju.... pakat2 jadi duyung berkaki... hehehe....

Yan said...

Salam kenal,

salah mak bapak yang seolah2 tak ada hak bercakap atau tegur..

zue @ annaleeya said...

Yan,
salam kenal.... setuju... kita ibubapa berhak tegur dan marah kan???