SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

22 March 2011

verangan nak anak gegurl plak....!!!!

hadoiiiii.... aku nih mmg dah ngok ngek nih....
meroyan sbb tetiba rasa mcm nak anak gegirl plak...
mau tak meroyan.... asyik dgr berita gembira korang jerk kan????
pas sorg sorg peknen kan???
ramai sgguh kwn blogger nak dpt org baru....
aku pon tetiba meroyan sama...
mmg ngok ngek sgguh..... hahahaha......

korang tgk bukti ke ngok ngek an aku tuh....
hahaha... ayat ntah ape2 jerk....
anak aku yg tak berdosa jadik mangsa....
tak caya????
ce korg tgk.....

*

*

*

*

*

hahahahha.... mmg tgh ngok ngek kan????
pegi psr mlm pastuh tgk tudung kecik nih comei2 bangat....
rembat dan terus gayakan kt Airel....
hadoiiiii..... Airel redha jer dgn ke ngok ngek an umminya nih... muaahhhaaaa....






haishhhhhh.... geram ummi nengok... comei plok Airel pakai tudung nih...
skali tgk mcm gegurl pon hado Airel nih.... hahaha....
mmg sah ummi airel nih meroyan.... huahuahua...!!

nota kaki aku.... patutkah aku peknen lagi????? serba salah plak rasanya... ingat nak tggu Airel pandai berdikari sket lg... tp dgn umo dah nak masuk 34 nih plak mcm maner???? tp bila dgr kwn2 peknen, rasa sonot sgt... teringin nak timang beby lagi... huhuhu...

28 comments:

Zaidah said...

nampai airel macam pompuan....nak tunggu zue dapat baby girl lagi...bilalah tu..

cik dah ganu kiter said...

preknen ler cpt2..musim blogger preknen nih....

comey anak teruna pakai tudung..kih..kih...

r|nA @ ja|j|na said...

ahah, dak airel upenye..ingatkan arina manelah tadik..calon menantu ni kak, ahahaha..

kalau dah nak anak gegirl lagi, sile lah berusaha keras kak, ahahaha..

~Siti Hajar~ said...

ish ish ish..apa kena dgn ummi kamu ni airel, kamu kn srh ummi kamu bg adik kt kamu nih...hehe

K.zue, cepat2 la join blogger lain peknen, nti blh boh nama Airena...haha

LYAfrina said...

hehhehe.. mmg cam gegirl dah. btl tu, thn ni ramai btl blogger peknen kan?? doh k.zue, bila agi??

Fieda said...

kelakar la k.zue ni...hehehe..sy dulu pun mcm tu jgk masa nk bby girl..dok menggiler bgi anak jantan pakai tdung..hahaha..xper k.zue,nanti lekat la tu hok no4...

[-suziey-] said...

hiks..kesian airel..adeiii...sabo je la..ekkek;D

Zue AnnaLeeya said...

zaidah,
Insyaallah zai... ader rzki tuh akan dikhabarkan... hahaha... nmpak sgt mmg dah meroyan... muaaahhhaaa....

Zue AnnaLeeya said...

cikdah,
jom idah... kita peknen berjemaah... muaahhhaaa...

Zue AnnaLeeya said...

rina,
tulah pasal rina... jgn tak kenal bakal menantu nih plak... bertuko kjap jer.. heheheh...

dah bekerja keras rina... cuma dikontrol jerk.. klu tak mau dah bersalin berjemaah dgn rina.... hahahaha....

Zue AnnaLeeya said...

hajar,
tulah kan??? mcm musim plak skrg nih... ramai sgguh blogger peknen kan??? tuh yg tetiba akak jadik meroyan... hahaha...

Zue AnnaLeeya said...

lya,
tak taulah lya... Insyaallah, klu ader rzki tuh, akan dikongsi bersama.. hehe...

Zue AnnaLeeya said...

fieda,
tulah pasal fieda... tak psl2 anak jantan jadik mangsa... bkn hape... shomell jerk bdk kecik pakai tudung... geram tgk...

Zue AnnaLeeya said...

suziey,
xpe suziey... airel dah paham sgt dgn ummi dia.. meroyan kejap jer tuh... hehehehe....

mamalieyna said...

hahahaha...akak ni tak baek tau, airel jd mangsa..hehehe..tp comel kan..

jom aa kak apa tunggu lagi..hehe..mmg ramai la kwn2 peknen..eina je belum..hu~ ^_^

Zue AnnaLeeya said...

mamalieyna,
xpe... airel dah paham sgt biler umminya tuh ngok ngek.... hahaha...

tulah kan eina... ramai sgguh geng blogger kita peknen... tuh yg tetiba akak meroyan... akak nih plak, tgkla dulu eina... akak bg pluang kt eina dulu... hehe...

~izan~ said...

kalau tak bgtahu itu si airel,memang tak tahu pun kak hehe...maybe kalau gugurl mesti muka mcm tu lebih kurang hehehe....

Zue AnnaLeeya said...

izan,
tulah psl... klu pakai tudung mmg sejibik mcm gegurl... hahaha....

Fieza79 said...

zue nmpk nya harus dh tuu...cpt2 jgn pikir lg...hehe

terus nmpk airel mcm gegurl bila pakai tudung cmtu

Sidratul Muntaha said...

akak takde hal klu nak pregnant..
bukan kena ikat2 mcm aku ni..
last ni..
klu aku banak,terus ikat.sedih taksedih?!
baru bercita - cita nka ade anak seramiapasuakn bola sepak!
ahaahhaa..

pasrah jerlah airel melayan keroyanan ummi dia..
ahaha..
dah rupa pmpuan ler lebih jer budak tu...
org kabo,klu anak lelaki ikut muka mak,jenis sejuk..patuh jer.
tu sebab dia patuh jer ummi dia buat gitu!
ahahahhaa...

Diamilikku said...

kak zue peknen je...airel dah besar dah tu..tunggu2 nanti lama2 hormon makin kurang...okaylah kak...go go su support..su nih kalau tak sebab belajar su memang dah nak peknen skrg kak....

psssttt : airel memang macam pompuan bila pakai tudung sis

..nOj.. said...

betul2 mcm pmpuan tau. comel betul ni. hehe. kesian la airel melayan ummi ye

Nana said...

hehehhee
comei la plak
pakai tdg

Zue AnnaLeeya said...

fieza,
Insyaallah... kot2 berjangkit dgn fieza... hehehe

ramai yg ckp airel mcm girl kan??? agaknya klu dpt girl, mesti muker mcm airel kan??? hehehe...

Zue AnnaLeeya said...

ayu,
akak nih klu tak control, mau tiap2 thn kejenya branak jerk...
hahaha...
Insyaallah... klu ader rzki, boyotla prot akak nih ha...
abis tuh kata nak gegirl kan???
hahahaha....

airel tuh anak yg soleh...
tu yg redha jerk wlu kena buli...
muaahhhaaa...

Zue AnnaLeeya said...

diamilikku,
Insyaallah... berkat doa kwn2...
peknen jgk akak nih nanti... hehehe...
xpelah su... thn nih x blh, thn dpn blhla rancang lagik sorg kan????

Zue AnnaLeeya said...

noj,
yuppp.... anak yg terpaksa rela melayan kemeroyanan umminya nehhh... hahaha...

Zue AnnaLeeya said...

nana,
tulah psl
ramai ckp muker airel mcm gegurl erk..
kot2 dpt adik girl nanti, rupe cmtuh.. hehehe