SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

18 April 2011

nih betul2 yer.... dan pemenangnya adalah.....

hehehehe.... sori entry td tuh yer....
sajer jer nak gurau senda sket.... xnak kasik korang bermonday blues kan????
okehhh.... nih betul2 punyer k....

tiga org pemenang dah ader...
cabutan dibuat mlm tadi setelah susah pyh mtk kejesama dak kecit tuh...
bknnya nak cabut betul2, dia main2 jer...
haishhhh.... geram sgguh ummi dgn Airel....
dan akhirnya, tiga org pemenang dah pon dipilih dgn bantuan kakak dan abg ngah....

seblom tuh kita tgk adiahnya dlu yer... bkn adiah beso2 pon...
cuma cenderahati kecik2 jer...
keychain dari kuantan.... hrp korang sukerlah yer...


seblom cabutan dibuat.... tiga tgn comel tuh duk godek2 nama2 peserta...

dan pemenang telah pon dipilih...

*

*

*

*

*


tahniah pd tiga pemenang kt atas.... sila emelkan alamat ke annaleeya000408@gmail.com secepat mgkin yer... klu blh aku nak pos skali harung jerk.... haishhhh... lya pon bertuah erk??? takyah emel la lya... akak bg by hand jer aci tak... kita deting nak??? lgpon lya slalu gak turun ktn kan??? hehehe...

*

*

pastu kan.... aku ader seprais buat korg... tp buat dua org peserta bertuah jerk... ader entry yg bila aku baca, aku akan tersengih sorg2... hehehhe..... jadiknya.... aku amik keputusan nak bg adiah kt bwh nih utk 2 org peserta bertuah itu.... kiranya adiah entry kreatifla.... byk gak yg kreatif tau... tp setelah mtk tlg incik somi, kami sepakat memilih 2 peserta tersebut.... yg tak terpilih tuh, jgn sedeyy tau...

dan 2 ketul FM teluk cempedak nih milik Nana dan Nida.... tahniah yer... so, nana dan nida tlg pilihla mana satu FM yg korg suker... FM udang atau sotong tuh... sape yg dulu dia yg dpt k... heheh....

mak aih, jauh nun di sana Nida nih kan???? apepon sila emelkan alamat ke annaleeya000408@gmail.com secepatnya yer... klu blh, nak pos skali harung jerk... tp nida bg alamat kt Mesia yer... jauh benor nak ngepos ke obesi.... heheheh....

dah setel..... tenkiu byk2 pd seme yg join GA nih yer..... yg tak berjaya tuh jgn sedeyyyy tau... lenkali cuba lagi erk... mana tau haku nak wat GA lagik pasnih... hehehe... Insyaallah....

13 comments:

~~@lyci@~~ said...

alhamdulilah... terima kasih... hadiah besday ni sbb harini besday alycia ;).. okay, alycia emelkan ..

*azni* said...

tahniah kpd semua pemenang

dyea irdina said...

tak pernah menang apa2 GA..no luck maaaaaaaaaa

Nana said...

hee tq..kak

eB ezrin said...

waaaaa xdpt... nak nages... hu3... ;p
tahniah pd winners :)

Zaidah said...

tahniah kepada pemenang....

LYAfrina said...

TQ...
X SANGKA MENANG!!.. MAGIC TUL TGN AIREL...
TQVM!!!

Nida said...

Wah... hadiah untuk Nida pun ada juga...hehe. Thanks Zue.. kalau Nida kat Kuantan leh gak kita dating kan... takpe jangan bimbang, Nida bg alamat Malaysia.... tapi kalau2 agak nak datang NZ ni, baik simpan jer hadiah tu dulu... nanti boleh pass kat Nida..hehe

p/s: Nana dah pilih sotong, maka Nida pilih udang tu..:)

Alya said...

tq k.zue & airel :-)

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/04/lucky-winner-airel-zafri-3rd-besday-ga.html

sarah-najwan said...

tahniah pada pemenang..

**zue..jom join togeder2 blogger kuantan pada 1 mei ini..tgk kat blog saya deh..tq sgt2..

Dee said...

tahniah pada pemenang..rajin betul zue buat contest dan masuk contest..

apa pun..thx for pertolongan zue tu ye..dee really appreciate it..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah pada semua pemenang!

AIENYZ said...

Congrates too da winner...

Blogwalking here k...

thankss.....hehe