SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

13 June 2011

Ganu Nelang...!!!!

salam seme.... baru sempat nak besiaran..... korang sihat ker?????
hadoiii.... aku sakit2 bdn weiiii..... penat uruskan kenduri.....
semlm baru jerk balik dari kemaman.... dahla kete wat hal...
tak pasal2 aku tmpang kwn hari nih....
nak cuti segan plok sbb baru jer amik cuti kan???
last2 incik somiku kena amik cuti sbb nak baiki kete...
yerlah, klu tak baiki nanti, smp bila aku nak tumpang kwn kan????
$$$$$$$$$ terbang melayang2.... huhuhu.....

okey okey.... balik pada tajuk tuh... "GANU NELANG"....
bkn burung helang yer kwn2.... hehehe....
"NELANG" tuh maksudnya jaguh, handalan, hebat dan perkataan yg seerti dgnnya....
seme dah tau kan, Ganu juara piala FA....
pastuh menang berganda plak dgn juara keseluruhan SUKMA..... 
tmpang vangge tau..!! dah namanya anak jati Ganu kan?????
giler tak vangge ko.... hehehehe.....

gambar pinjam kt berita harian.....
berita lanjut, korang baca SINI atau beli jer berita harian.... muahhhaaaa....

syabas Ganu.... Ganu memang nelang..... dan aku sbg rakyat yg dilahirkan, dibesokan dan disekolahkan kt Ganu, aku sgt berbangga.... dan sape2 yg ic no 11 tuh sila berbangga hokeyyyy......

dengor citer MB Ganu nok bg cuti ork sbb menang bergande nih.... tp aku kije kt kuatang.... tp ic aku no 11 weiiii.... aci dok klu aku nok cuti gok.... dok aci ar klu aku dok cuti..... sedeyyyyy.... sob sob....

nota kaki aku : otometik kene tukor ckp ganu nih...... pd blogger2 yg duk Ganu tuh, mcm lyafrina, cik dah, asha, ain, linda manis, naa mama iqy dan sape2 ar hok duk Ganu tuh.... amarang kerah aku, klu MB umum cuti kekgi, jangang nok nganying ar ke ahkak neh.... klu nganying gok, ahkak sekeh pale tuh kekgi.... huhuhu.... bkn aper... aku dekkiiiiiiii..... huwaaaaaa.......


14 comments:

sha a.s said...

tahniah kpd team tganu!

~izan~ said...

mujur akak bgtahu maksudnyer sbb izan mmg tak dpt tangkap apa maksud tu.

yg nota kaki akak tu mmg izan tak faham huhu...ape2 pun tahniah pada pasukan tganu =)

eB ezrin said...

ulps... x paham ler ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

doksoh duk dekki ahh..suh team pahang menang etek..kang uleh ah cuti..hoho

peteh ganu peteh

~aSHa~ said...

ahahahah tau je akak kan bahwa kalo kami cuti..kami nak war warkan satu malaysia jugak...ehehehehe

kak..sy ni kira tuah lagi berganda...sbb bukan org ganu...tapi terasa ke'nelang'an nya tu.....sbb kalo diberi cuti..mmg sy tuah sgt2 la...eheheheheh

mesti ahkak tambah geram kan...

sejak duk kat kemamang ni hamba doh tau doh...apa itu nelang....

MamaEma said...

TAHNIAH kat TEAM TERENGGANU

fazilzura said...

heheh ni sure kes jelos ni..
mmg GANU NELANG ... chayok2 ganu ...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bangga jadi ganu kiter..
lambat ehmb nk umum cuti..
dap doh wasse.. =)

sarah-najwan said...

tahniah deme sb nelang bw balik piala FA..syabas..

kita dakpe sebab semangat kesukanang kite tinggi..hehe
tahung depang kite acutrytest lagi..ehhee

mamalieyna said...

waaa tumpang vangge ye kak...walaupun baru sekali pernah jejak kaki ke ganu..hee~ tu pun kecik2 dolu..hee~

tahniah la..menang berganda~ waa...

cik dah ganu kiter said...

doh idah ni anak jati trg ker pahang? ic idah 06 sbb hosp terdekat adalah kuantan..kui..kui...biar ar idah ttp dibesarkan diseklah kat trg gok...


mb umum ari ahad 19/6 cuti..

trg nelang

Nana said...

tahniah team ganu
saya skg klate hehe

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

lisa org ganu gok kak zu..sekapung ag kn kite ni..keh..keh..tp duk kltn so cuti xdop ar..huhuh..tp dakpe kltn cuti gak ari..keh,...keh..sama je duk ganu ke kltn sbb 2-2 negeri bg cuti ke sek2 ye...heheheh...mmg ganu nelang...

Anonymous said...

I have been surfіng online mοre thаn 2 hourѕ toԁay, yet
I never found any interеsting artiсle lіke yours.

Ιt is pгetty worth еnough for me.

Рersonally, if all web owners and bloggеrs maԁe goοd content as yоu diԁ,
the internеt ωill be much more useful than ever befoгe.
Also see my site > howtostopsnoringnow.co.uk