SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

17 December 2011

shoutmix hentikan servis percuma????

salam.....

aku nak tanya korang sket.....
awal januari thn dpn, shoutmix akan hentikan servis secara percuma kan?????
klu nak pakai jgk s/mix tuh kene byr secara bulanan...
klu kita dah tak nak pakai, cuma delete cmtuh jer ker????
maksud aku, cuma remove kt gadget tuh ker????
ker cmner????

tu dia byk tol soklan.... huhu.....
aku bkannya aper.... aku takut klu kita remove jer kt gadget tuh, akaun kita masih ader kt s/mix tuh kan????? mana tau, kot2 smp bil tuh nanti.... naya jerk... huhu...

sape yg tau psl nih, kongsila yer.... tq yer korang....


memandangkan s/mix dah kene byr, jadik aku rasa tak ada shoutmix pon xpelah....
bkn kedeeee..... tp xpelah kot.... huahuahua.....

lgpon aku bkn la blogger pemes sgt kan???
klu nak tggal jejak, korang tggal jerlah jejak kt kotak komen entry.....
lgpon aku blh check kt nuff kan sape yg terjah blog picisan aku nih....

makluman psl shoutmix nak hentikan servis percuma tuh, aku baca kt blog Nurul

atau pon, baca kt sini :



3 comments:

JaSSNaNi said...

ooooo ye ke.. shoutmix dah nak kene bil? kalau2 ada story lagi mintak kongsikan ye.. sbb kita pun tak tau camne ni... nak remove kan je shoutmix tu.. tapi betul gak, kang tetiba sampai bil.. tak tau camne ni.. mintak bantuan gak lah dari sape2 yang teror bab ni..

Nad @ MamaZakwan said...

kak, ptg2 sket dlm kul 5 ke karang akak masuk blog saya ye..
saya try share apa yg saya tau ^_^

ieda said...

ermm betul ke dik ..
akak x tahu ia sahih atau tidak sbb sblm2 nie ada cerita pasal FB nak tutup lah , mcm2 lah tapi rumerss aje .. huhuh entah lah ..