SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

28 March 2012

klu psl anak, mmg rambang mata.... haishhhh....

Assalam.....

holaaaaaa..... hari ni tetiba rajin smp 2 entry.... hahahah....
bkn ape nih, teruja dan geram punya psl....
bkn geram kt sape2 pon..... tp geramla kt blogger ni dan blogger ni
sajer jerk bg akak berpinau bijik mata kan????
sib baik duk jauh, klu dekat dah lama dah.....
hahahaha...... saspen erk.... mcm nak gaduh jer.....
haishhhh... xdelah gaduh2.... makyong tak elok gaduh2.... hehehe....

geram tuh sbb si eina tuh sajer duk tayang rompers comei2 kt blog dia.....
rompers utk si hakeem tu la.....
dan geram jgk sbb si nad ni tlg beli kt eina jerk....
haishhhh... xleh jd.... mak pon nak jgk....
dahla kt kuantan tak pnah jmpa rompers comei dan murah gitu.... huhuhu....

dan makyong pon htr mesej penting kt nad.....
msj cpt dan pantas.... fesbuk lorrr.... hehehehe......



dan nad stuju nak tlg belikan utk ahkak... hoyehhhh...... tenkiu nad... muahhh muahhh.... hehe....

tp keinginan nak beli rompers tuh dielakkan dulu sbb tak tau lg beby ape kan????
klu bli design polkadot mcm nayli pakai tu kan, kuar beby boy plak....
beli design mcm si hakeem tu kan, kuar girl plak....
haishhhh... tulah abah 3AZ nihla nak seprais punya psl....
takmo tau jantina anak awal2.... huhuhu....
jadi makyong duk menahan rasa dan akan beli rompers comei2 tu lepas branak nanti.... hehehe.....
abah 3AZ, sila sediakan fulus hokey.... muahhaaaa......

 

cer tgk rompers nih.... comei2 kan???? geram tol tgk....
gambo pinjam kt blog eina.... dah mtk izin tau.....
tak caya tgk bukti kt bwh.....


kan ahkak dah ckp.... ni bukti kukuh tau.... hahahaha....
aku bkn ape, td baru jer baca entry kt blog nana yg ader org amik gambo dia tanpa izin....
klu aku pon bengang sbb org tuh siap guna muka comei damia tu lg kan?????
sib baik nana tgh baik ati....  klu tak mau kene saman... kan nana???? heheheh.....
eina jgn saman ahkak hokey.... akak dah mtk izin td... hehehe...


notajari : td baru jer balik dari spital melawat sepupu yg eksiden mlm ahad lepas.... aduhhh... menitik airmata bila tgk keadaan sepupu tuh... masih tak sedar dan duk kt icu skrg.... smoga mokcik, pokcik dan family seme tabah.... sama2lah doakn smoga semenya beransur baik dan dipermudahkan segalanya... amin.... korang pon doakn jgk yer....

12 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sori kak..
tak sengaja buat akak rambang mata :)
ahahaha!
tggu tau..bulan depan jek
tau2 jek baby apa, trus saya pi belikan ^_^

~aSHa~ said...

mmg geram tgk baju baby...beli sampai tak terpakai oleh anak kadang2 tu...eheheheh anak2 jadi model kita

Irfa said...

masa anak kecik suka pakaikan romper sbb nampak kemas..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mak aii.. byknyer koleksi..

betul tu, kl psl anak mmg rambang mata..
sy suke bli pyjamas katun2 utk alya,
wat pi mengaji pastu blk terus kebaboommm tido.. heheh
ni lgla x leh kuo window soping cuci mata.. 2 ari skali adela clicks transaction heheheh.. mujur gak gaji berjln mc lama pun.. kalo tak, haruuuu biru!

~Siti Hajar~ said...

Km yang xpreggy pun geram tgknyer kak, ikut hati nk borong sama, tp sapa mau pakai...huhu

cheqna said...

nok etek r
hehehehehe

LYAfrina said...

k.zue..samala dgn lya..smpai rambang mata..last2 smua ngappp... igt aritu skali beli smpai berpasang-pasang... tp xpela..ank2 kecik skali je.. bju bdk ni cun2 sgt

mamalieyna said...

ekeke...akak pun dah tergoda sama ye..sori..sengaja..ups.. =P

hrp akak success bersalin dengan selamat dan dipermudahkan..aminn..tak sabar!

haa siap bukti lg tu, cayalah kak..ekeke..

eB ezrin said...

kalo nk romper kena jumper kami ;p

ieda said...

oo rompers tuu tshirt .. sorry lahhh akak nie bute kit mende2 cam nie ..
kalau murah2 dan cantik2 sure lah seronok melihatnyeee ;)

MamaYatie said...

uwahh..siap wat n3 lagi..hahahaa
bape set nak borong tu?betul2 rambang mata ni

smg sepupu kak zue tu sedar & sembuh cpt2 yer

♥cikmOt♥ said...

untunglah baby A Z n anti...ihiks