SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

16 August 2012

balik kampung dah ker????

Assalam...
aku pasti mood seme org nak keje dah takde sbb semenya duk pk nak balik kg jerk kan???? 
skrg nih mood raya raya raya jerk.... hehehe....
apatah lagik kt radio lagu raya jerk manjang.... haishhhhh.....


gambo pakcik gugel...

Insyaallah ahad nih kita semua sambut lebaran...
mesti dah ramai yg bercuti hari nih dan dah balik ke kg masing2....
apepon, hati2 di jln raya yer...
smoga slmt smp dan kembali...

aku start cuti esok smp 26hb.... seminggu jgkla... 
sama mcm bdk2 sekolah cuti.... lgpon ape kes nak masuk keje awal2 kan???? hehehe....
ptg esok baru balik kemaman kot... tgk abah4AZ tuh dlu...
klu abah4AZ byk keje, mgkn pagi sabtu baru balik kemaman...
thn nih turn umah mertua...
tp yg best thn nih umah mertua, sbb seme adik2 ipar duai balik umah mertua...
dah bertambah meriah sbb semenya dgn ank2 kecik....
havocla umah tok nanti.... hehehe....

balik keje hr nih nak packing brg2 dulu...
satu hape pon aku tak packing lagi...
wlupon kg dekat jerk, tp klu tertinggal brg, tak koser aku nak pusing amik balik kan????
apelagik, ader anak kecik nih.... byk brg kene packing....
klu tertinggal kan naya jerk... huhuhu....

sib baik kg aku dekat jer... jadi takdelah jem bagai tuh.... 
pd korang yg balik jauh, pandai2la rancang perjalanan yer.... 
tp apepon jem tuh mmg dah wajib telan tiap2 thn yer... 
sabo jelah... huhuhu....

notajari : bdr kuantan plak yg jem luarbiasa skrg.... maklumlah ramai dah serbu balik kg kan???? sib baik esok aku dah cuti, klu tak mmg hazabla bwk kete.... huhuhu....


1 comment:

Ena said...

ena ada lagi ni.. masih di ofis.. tp mood keje dah tak de sbb urusan payment dah closing semalam.. arini leh layan tenet.. :)

selamat hari raya kak..