SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

13 August 2012

Iftar umah MaAbah terchenta....

Assalam....
haihhh.... pejam celik dah tak lama dah nak raya kan????
persiapan raya cmner korang??? 100% siap ker????
aku blom lagilah.... tggal kasut bdk2 tuh tak beli lg..... 
ingat lunch hour nanti nak bedesup pi carik jap....
kiranya last soping utk rayalah.... huhuhu....

sabtu lepas balik kemaman umah MaAbah terchenta....
berbuka lastla dgn family sdiri sbb raya thn nih turn umah PIL.... huhuhu....
dan yg best tu sbb seme adik bradik ader.....
sgt happening biler berbuka.... susah nak berkumpul skali dan berbuka ramai2 gini wlupon aku hnya 4 org adik bradik....
yerlah, masing2 ader hal masing2 kan????

spt biasa klu berbuka umah MaAbah, semestinya menu yg berselera skali kan????
apatah lagik dpt mkn ape yg diminta.... 
dah anak 4 pon masih mintak2 dgn Ma nak mkn aper kan???? 
puiiiiii... ngada2 sgguh.... hahahah....


lauk pauk yg dimasak secara berjemaah.... bunyi mcm ramai berjemaah yer.... padahal 3 org jerk.... Ma terchenta, aku dan adik ipar jerk pong.... 

semestinya air tgn kaklong diaorg nih.... siakap msk stim.... adik2 mkn smp menjilat jari..... sedap sgt tuh... puiiiiii... blahla.... puji diri sendirik.... muahhhaaaa......


dan menu idaman hati semestinya air tgn Ma terchenta.... ketupat sotong..... aku mkn mmg tak hengat..... sedap smp menjilat jari tgn dan kaki..... hahahaha.... tipu..... jari tgn jerk....

korang berkesempatan tak berbuka dgn family bln pose nih????
sonot kan dpt berkumpul ramai2 dgn adik bradik....
mggu nih semestinya aku balik umah PIL plak sbb turn umah PIL thn ni...
berkumpul dan berbuka ramai2 dgn ipar duai plak....

notajari : mcm tak terasa pose thn nih.... kejap jerkk.... Insyaallah ahad nih dah raya kan????



5 comments:

Nana said...

adoi cobaan sungguh tgk makanan seme ni hahaaa

cheqna said...

memang besh buka ramai2 =)
esk cuti..nok g shopping jap

Nad @ MamaZN said...

sangat seronok dpt buke reramai...

Rozita said...

zue, tumpang follow sini... sedapnya lauk...kuantan kat mana?

ieda said...

wahh banyak laukk
meriah
tu untung kalau berbuka ramai2kan dik ;)