SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

18 August 2008

MENYAMPAH TUL..................

Penat nih........... pnat sgguh............. aku bru jer blik dr main ofis. Aku nyampah tul ngn agent2 kt sini (x sume la...). Suka2 ht jer sruh aku gi kt main ofis, submit case la, byr payment la, follow up case la... Klu bg duit petrol tu xpela gak.. Skrg sume kena byrla... Ndk msuk toilet pun skrg kna charge tau!!!! Dunia skrg mane ada yg free.. Ape ingat aku ni kuli dia ker??? Tlg skali, naik lemak plak... nyampah! nyampah! Aku dah ckp aku dah gi main ofis hr ni, tp still sruh aku p jgk.. Tp xpe.. Bln pose nih klu sruh aku gi jgk, sori naik lori la... maleh aku layan... Aku dah gi pg2 tu ckupla.. Ada pyment ker, hape2 ker, bg kt aku early.. Klu x, reti2 la gi byr sdiri la!!!!! X pham tul aku, msing2 ada transport tp msih ndk nyusahkan org... Klu ndk urgent ker, hape ker, gi la follow up sdiri kt main ofis.. Ni nyusahkan aku jer... Klu byr tu xpela gak.. Ni komisyen mkn sorg... (geram aku.. grrrrrrrrrrr...) Ape? Ingat kete kcik aku tu isi air ker??? Nyampah! Nyampah! Nyampah!

3 comments:

intan said...

sbr la k.zue.....kta snasib.jom kta blah.tgl jer diorg

Niza Lisa said...

sabor... jgn blah dulu! cian bos... huaaaaa

wallpapersdeco said...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house? or your friends/relatives interested, visit my blog! thanks