SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

12 September 2008

ndk jwb tag nih......

alamak nisa, yg ni k.zue bru ndk jwb, sori erk lmbt jwbnya... kekadang tu mlas benor ndk menaip nih.. Okla, k.zue try le jwb erk.. x pnah2 kna tag nih, x tau le btoi ke idok.. blehla ni ye!!!! jom kita zasssssssss!!!!!!!!!!!

  • each blogger must post these rules first.
  • each blogger starts with eight random facts/habits about themselves.

  • bloggers that are tagged need to write on their own blog about their eight things and post these rules. At the end of your blog you need to choose eight people to get tagged and list their names.

  • Don't forget to leave them a comment telling them they're been tagged and to read your blog.

8 random facts about me.....

1. TANGGUH2 KIJE.... dlm bab ni ssah aku ndk ckp. Hubby aku pon mmg dah sdia mklum... he3... suke wat kije last minute, pastu klu x siap mulala mulut ni duk pot pet pot pet non stop... Hasben & anak2 aku tkg tdah tlinga la...Sori ye abg & anak2 ummi!!

2. POT PET POT PET.... ni adik bradik ngn m'bebel... kita serupela nisa. he3!!! yg ni dah jd lumrah terutamanya kaum istri & ibu.. abis camno? aku kmas sini, situ sepah.. kemas situ, sini sepah... adusssshhh!!! tnsion2... sbab tulah mlut aku ni mmg ssah ndk stop klu dah start.... hasben aku pon mmg dah paham sgt2... bak kata hasben aku, aku ni cam kete api xde stesen.... he3...


3. GARANG.... org ganu kata bekeng.... anak2 aku mmg tkut klu aku dah kuar tanduk (ni mrh sgt2la..).... sume nyorok slamatkan dri... he3.. tu lom lg suare tazan kuor... klu dah kuor suare tazan tu, bgema satu tmn kt umah aku tuh.... ish3!!!! bini sape la ni erk????

4. PENYAYANG... garang2 aku pon, aku ni penyayang bebenornyer.... x caye? klu x caye udoh ler... aku mmg sygkn sape2 yg rapat ngn aku... yg paling2 aku syg tntulah hasben yg ku cinta (chewah..) buah ht & jntung ht aku yg ber3 tu (anis, alif & airel)... dan dah tntulah sume fmily aku.... and.... kwn2 yg mnyayangi aku....

5. BARANZZZZ... ni pon aku x tau cmner ndk ubah... tp baranz aku pon b'tmpat, bkn suke2 jer ndk mrah org.. klu org x buat aku baranzz, aku xder la ndk smbur org tu... tp klu dah cari psal ngn aku, nsibla.....

6. TIDO ZZZZZZZZ.... ni mmg peberet aku nih... klu wikenz jer bila xde ape2 kije mmg aku buat taik mata la... wikenz jer la aku bley wat aktvt ni....

7. NYAKAT ANAK2.... same cam nisa... bley erk!!! he3... aku mmg suke usik anak2 ndk2 time bebudak ni tido, comey jer.... aku mulala tarik idung, gigit jari & mcm2 lagi la.. eeee.. xlehla aku, geram sgt2 kt bebudak nih...

8. SENSITIF....... ndk2 klu tgk rncngan bersamamu kt tv3 @ klu tgk cter sedey ker, cnfirm mata aku berair... hu3.. sedeynye... smpai ank2 aku pon ckp, apela ummi nih... ckit2 pun nangis.... hu3.. sedey ni wehhhh.....

ok nisa, k.zu dah jwb k... nnti2la k.zue jwb tag yg lain2 tuh... adoiii.... TAG! TAG!



No comments: