SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

23 December 2008

Alhamdulillah.... Selamat akhirnyer....


Aduih.... lamenye aku x en3 blog ni erk.. dah berabuk pun.. ntahlah, 1-2 mggu ni aku xde mood sgt2...Tp ari ni cmner aku bleh t'rajin plak.. he3...

Apepun, alhamdulillah mertua aku dah slamat smp dr Mekah pd 19hb ari tu.. Diaorg pun sihat & xde problem sgt, cuma batuk2 ckit.. Anak2 aku suke sgt2 sbb tok & tokki dah blik.. Byk buah tgn tok & tokki beli kat bebudak nih.. Tp yg klakar tu kakak duk gelak kat tokki sbb kepala tokki dah botak... Tokki sengih jelah bila cucu dia duk gelak tuh.. Yelah, slama ni x pnah tgk tokki botak.. Ish3... noti sgguh... anak sapela ni erk...

Tp yg x beshh tuh, mase 19hb ari tu abg ngah dmam plak... x dpt ndk gi ambk tok & tokki kat airport..... Last2 tggal lah ummi, kakak, abg ngah, airel & mok de kat umah... yg lain sume gi airport.. isshh.... abg ngah ni, dmam x kena time la.... tggu tok & tokki kat umah je lah... tp xpelah, yg pnting tok & tokki slamat smp erk.... Jadi skrg ni tok & tokki dpt title baru la..... HAJJAH RAFEAH & HAJI ISMAIL.... ALHAMDULILLAH.....

p/s : harap2 aku & hubby pun ada pluang pegi Mekah.. sronok dgr citer mertua aku mase kat sana... INSYAALLAH......

2 comments:

Niza Lisa said...

kak!
best nye...mak&bapak sy pon nk balik dah nihhh...
jgn irau, pjg umur kita akan ke Mekah juga nanti...tnguuuuuu
x sabonye nk tnggu me parents pulang!!

annaleeya said...

yelah nisa.. sronok dgr cter diaorg mase kt sane.. hrap2 kite ada pluang pegi sane.. Insyaallah, parents nisa akan slamat sume...