SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

31 July 2009

awards...

sebenarnye dah lame dpt award ni.. tp tulah suke sgt peram, kdg tu lupe nak tepek.... he3.. klu la buah derian msti dah jd tempoyak tau!! tp korangggggg.... tempoyak best hape... maveles.. nyum!! nyum!! aduh rase lapo la pulop... kt umah ade tempoyak, MIL yg bg ari tuh... balik nanti wat sambal tempoyakla... buat pedas2, best tu mkn dgn nasi panas dan ikan goreng panas2... meleleh.. kecur mak!!!!

adehla... aku gi melalut smp ke tempoyak tu nape plak... ape kene mengena award dgn tempoyak plak... okehhh... stop bab tempoyak...

b'balik pd award td, aku nak ucapkan time kasih byk2 pd ady, jebat & cutemiut sbb sudi bg award ni kt aku.... tenkiu erk.... i follow.....

ni award dr ady.... blog terindah gittew... mekaseh....


award ade kucing yg tomei ni dr jebat... tenkiu jebat...


dan ini plak dari cutemiut aka rina sbb follow die... top 50 followers... tenkiu erk...


4 comments:

[-suziey-] said...

adei..sy pn byk giler awards xtepek...adeiii

zue @ annaleeya said...

tulah psal.... suziey, tepek cpat award tu,nnti jd pekasam plak.. hikhik...

azrina said...

wah...banyaknya award dia..

zue @ annaleeya said...

azrina..
tulah... skrg bru nak tepek..