SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

20 July 2009

keputusannyer..........

sejak n3 aku yg ting tong ari tuh, ramai yg call, sms & komen kt blog aku tanye nape..... ape keputusan yg aku buat??? aku bkn saje2 nak bg korang suspen tau.... tp skrg baru aku rase ok sket dan buley citer kt korang.... tp yg call & sms aku ramai yg tnya adakah aku ade problem dgn suami aku... oh tidak korang............. mtk jauhla seme tuh..... utk pengetahuan korang seme, aku dan suami teramat & tersgt bhgia skrg.. lebih2 lg dgn anak2 kami yg smakin m'besar.... dan Alhamdulillah, aku sgt b'tuah dpt memiliki seorg suami spt suami aku... seorg yg sgt penyabar dgn pangai aku yg kdg2 psg surut tak menentu dan aku b'harap kebhgiaan ini smpai akhir hayat aku... (alamak.... emo la pulop... he3..)

okeyla korang.... b'balik pd kputusan aku tu..........

dan keputusannyer..................

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*

(aku copy gmbar kt blog ct rahani... halal yer dik.. he3..)

yeeee.... itulah kputusan aku..... berenti keje & duk umah....... klu aku cari keje lain pon mgkin lepas raye... tak perlula aku citer nape aku berenti... yg paling penting, kputusan ni blh m'hilanglan sgala pening & ketensenan aku slama ni... aku hepy dgn keputusan yg aku buat dan aku tak rase nyesal pon.. dan yg pasti, aku dah pun bg surat berenti... 10/08 nanti, hari last aku keje cni.... mgkin ade hikmah sbalik seme ni dan manela tau, pasni aku akan dpt peluang yg lebih baik... Insyaallah.... (korang pon doakan aku yer....)

suami aku plak ok jer, ape yg t'baik utk aku, dia ikut jer... dia lagi suker sbb bln pose nanti xdelah buke pose dgn lauk pauk bli jer kan.... mcm thn lepas2, mane smpat nak msk.... buke pose dgn lauk & kuih beli jer.... kdg2 tu, rupe jer nengok sedap, bila mkn... hampeh jer rasenyer... klu masak sdiri lg nikmat mase berbuke tu kan??? (alamak, t'lebey sudah... melalut smp bln pose la plak... pose ade 3 hari lg lum ganti... adehla..)

tapi kan korang... bila aku duk umah nanti, aktiviti berblogging aku terhad la ckit.... korang sedia maklum kan, kt umah aku mane ade tenet... nantila, aku akan pjuk2 suami aku sruh rembat broadband seketul... aku dah lame duk idam mende alah tu tau.. tu pon, kene tgk bajet dulula... huhuhu... tp takpe korang, klu aku smpat aku akan beronggeng kat CC kat umah aku tuh... mesti pasni aku akan rindu kat korang seme... yela korang, sejak berblogging ni lah, aku ade ramai kwn... wlau pon kt alam maya jer, tp aku hepy b'kwn dgn korang seme...

okla korang.... pjg lebar dah n3 aku ari nih... aku berenti kt cni dlu k.... nak gi cari mkn jap, lapor ni... babai...

14 comments:

neezareef said...

semoga kptsn yg dicapai tu adalah kptsn yg terbaekkk

zue @ annaleeya said...

neeza..
mmg itula kputusan yg t'baek...

mama uzma said...

apa yg penting....??
HATI SENANG...hihi.........

moga setiap perjalanan hidup bertambah CERIA ye...

Dee said...

keputusan yg sukarkan..wah..jd surilah nti ye..mesti best...

POSH76 said...

bestnyer jadik full time house..actually ada gak bagusnyer u can monitor & didik ur kids & jimat duit nursery...

psst: lepas ni lagi aktif lah berblogging...hehe...kena pasang tenet supaya u tak boring..kalu dah bese kerje biler tk kerje kang jadik lain...all the best tau...hehe

zue @ annaleeya said...

mamauzma..
mmg hati snang skrg.. hrap2 b'tmbh ceriala..

Dee..
nmpknyer cmtula dee... duk kt umah uruskan anak2..

posh..
ya betol tu posh.. mmg jimat blnjer.. tp mcm u ckpla, msti daku boring sbb xde tenet... hu3... kna cpat bodek cik abg..he3..

jebat_durhaka said...

ooooo ko nak genti keje ek, tak per asalkan ko sekeluarga bahgia k..anyways selamat menjadi suri sepenuh masa..hehehehe

zue @ annaleeya said...

TQ jebat.. aku ingin jd isteri & ibu mithali gittew.. woohoo...

azrina said...

semoga jadi ibu dan isteri yang baik pada family..

Ena Qaisya said...

kalo itu kputusan yg ko ase terbaik zue, aku doakan ko sukses slalu k..

zue @ annaleeya said...

azrina..
Insyaalah.. itulah yg diharapkan..

Ena..
TQ ena.. buat mase skrg itula yg t'baek..

mummYaeesh said...

wah..nak berenti keje ye uols!adeh weols termissed lak n3 yg tingtong tu..ahaks!

yg penting harus rembat broadband sedas supaya tak terputus hubungan gitew..takpun amik jek streamyx!

[-suziey-] said...

la benti keje ke...huhuh..cam xbest jek ye keje situ..xpe la..ape pn keptsan yg dibuat..sy doakan semoga suksess n hepi slalu ok..

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya