SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

10 August 2009

aku dapat keje baru...



yessss...... korang nak tau???? aku dpt keje baru la.... mcm tau2 jer ari ni aku last keje kt cni.. pastu esok dah bulih start kt tempat baru.. korang jgn tak tau... aku dpt jd PA aka personal ass. tu la... PA pd 3 org bos.... bulih ke aku handle ni.... 3 org bos, 3 mcm pangai nih... apepun rzeki aku kan... tak try tak tau kan.... so, esok aku startla.... yuuuhuuu........ bestnyer..... gaji plak, bulih tahan......

tgk tajuk tak hengat.......... msti korang ingat aku ting tong erk... ari tu ckp beriya nak jg anak2... nak jd ibu mithali gittew.. tup tup nak keje balik plak..... biar betul kan!!!! tp ni betul hape..... aku mmg dpt jd PA pon, x payah nak interbiu bagai, mmg konpem aku dpt..... sbb org lain mmg tak sesuwei jawatan nih.. aku sorg jer bulih handle... korang nak tau nape?? sbb, aku jer yg tau pangai 3 org bos nih... sape 3 org bos tuh??? sape lagi, aku jd PA pd anak2 aku yg 3 org tulah.............. hahahaha....... yiihhhhaaa.... korang kene tipu... ade ker yg tertipu???? tipah jer tertipu... ahaks....

pasni, aktvt b'blogging aku terhad la.... yela, kt umah aku xde tenet lg nih.... aku dah bodek hubby aku, tp dia ckp tgkla lepas raye.... skang nih tgh byk nak pkai duit.... aku sbg istri solehah ni phamla kan.... dan2 tu jgk rase mcm istri solehah... kui3... korang jgn muntah plak.. solehah ape.. klu tak, takkan aku sggup berenti keje duk umah.... aku ni istri yg patuh dan dgr ckp suami tau... ngeh!ngeh!ngeh!!!!

xpela korang, klu aku free, nnti aku gi la beronggeng jap kt CC tuh.... korang jgn rindu2 aku tau... he3!!!!! ade ker yg rindu??? korang take care erkk.... aku sedey ni... sobsobsob!!!! babai seme.... Insyaallah, pasni aku akan b'blogging lg k..... babai..... tata.....

p/s : gambar kt atas tu xde kene mengena pon.... saje gedik2 letak kt ctu.... klu korang rindu kt aku, korang tgkla gambar tuh... muahhhaa....

8 comments:

zh-ena said...

tipah tertipu "D

azrina said...

selamat maju jaya..welcome to the club..

MuMMy 2 Haqq said...

hahaha..tkpe..berbakti untuk rmahtangga..tak gitu?

[-suziey-] said...

ler tipah tertipu...hmmm..selaamt la menjadi surirumah sepenuh masa..xde plan nk keje dh ke or berehat sbntar:)

mama uzma said...

Keh3...
yo yo ooo je baca tadi...

x pe kak...
demi anak2 tercinta..hihi...
gud luck ye kak...

jgn dgr sora akak menjerit sudah..
hahahaa

Dee said...

wat saspen je..ye ke 3 bos? bukan 4? hubby tu kan bos besor..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak..oh nak jadi suri rumh spnuh masa yea?Emm tak pe kak...suri rumh pn kerja juga..akk ada msa nk tumpukn pda family,kn?

shakeymirza said...

wah tahniah..
wlupun mula2 tertipu gak..tap tetap nak ucap tahniah..
sy pun bercita2 nak jadi surirumah tp xtercapai akalku...
huk3