SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

06 August 2009

hmmmmm.....

minggu ni aku bzi sket... pejam celik, esok dah ari jumaat... yela kan.. ari isnin ni last day aku keje kt cni... jd bykla bende aku nak settle sblum berenti..... takkan nak tggal cmtu jer.....
start mggu depan, aku akan masuk dunia baru.... hehe... mcm citer dunia baru kt tv3 tu plak.. mksud aku, sblm ni dah bese pgang duit sdiri kan... jd aku agak borosla bila blanjer... seme nak beli... nak2 lagi baju anak2... bulih kate tiap2 bln beli baju anak... kalu bli baju takleh bli satu, kenela bli tiga kan... abis tu, namanyer anak dah tiga kan....tp skrg aku kene pkir dua kali sblm beli.... klu rase pnting baru beli, klu bulih tangguh, biar dulu.... aku kene pandai bajetla pasni..... huhu.... mula2 mesti rase kekok kan... lame2 oklatu (buat mcm saida af k...)
hmmmmm............. nak wat cmner.. dah smp mase aku sdiri monitor anak2 aku dari pagi smp mlm..... sure aku akan jd tarzan pompuan pasni... hahahaha!!!!! (korang ade anak, korang pahamla jd tarzan tu cmner....)
p/s : balik ni nak masak nasi ayam.... permintaan dr anak2 aku..... adehla... penatnyer!!

11 comments:

zh-ena said...

ena plak smp bila la agaknya akan bekerja kan..kdg2 nak gak duk umah jg ank tapi bila pikir lg yg skang nie masa tak sesuai..kena la keja lg cari duit..

jom vote utk umairah G06 utk contest lil princess..thanks

zue @ annaleeya said...

tulah ena... dah smp masenyer skang jg anak2 sdiri... dlu xde mase sgt dgn anak2...

ena, sy dah vote utk umairah tau....

[-suziey-] said...

hahaa..ye paham camne tarzan tu..kadang mcm2 lebih dr tarzan pn bole jadi..ekeke;D

mamaadam said...

Tahniah kak sbb dapat jaga anak2 sendiri nanti, tarzan tu dah tentu kak... saya anak sorang pun terlalak lalak hahahaha

zue @ annaleeya said...

suziey...
ko jgn x tau, akak lebey terer dr tazan tau... hahaha......

mamaadam..
tau pon finee... anak sorg dah t'lalak yer.... akak anak 3 nih.. smp kuor anak tekak tau... he3..

azrina said...

semoga berjaya mendidik anak yer..awak berenti keja,saya cari keja..hahaha.donia..donia..

betul bila kita dah penah pegang duit sendiri nnt sedikit sebanyak mesti rasa lain..mcm saya skrg..

neezareef said...

slmt menempuh alam baruuu...

neezareef said...

eh sama la kita x leh pgg duit..cpt je nk abis :D

zue @ annaleeya said...

azrina...
klu ikutkn mmg syg nak berenti keje.. yela kan, dah bese pgg duit sdiri.. tp akak kenela b'koban utk anak2...

neeza..
mule2 msti kekok kan... pasni kene jd menteri kewangan kat umahla... seme kene bajet.. hu3..

Dee said...

selamat menjadi tarzan!! hahaha..

zue @ annaleeya said...

dee..
itu dah semestinyer... jawatan baru mase kt umah... he3..