SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

29 January 2010

Contest : My Little Helper




contest lg !!!! last minute plak tuhh.. contest dianjurkan oleh FIDA... tarikh tutup hr ni (29/01/2010).. hrap2 cik pn Fida bulih terima lg la yer.. semlm bru tgk contest nih.. hr nih bru aku hegeh2 nak join nih... bulihla Fida yer... Nih gambar yg dipertaruhkan.....




Nama : Airel Zafri Bin Alias

Umur : 1 Tahun 9 Bulan


Sorila gambar Airel seksi ckit nih.... gambar nih Umi ambik mase Airel baru jer siap mandi mlm semlm.. Nih kire gambo baru kuar dr oven nih... panas lagikk... he3.... Umi sruh Abah pakaikan baju sbb Umi nak sapu lantai yg Airel wat sepah tu... Bila Airel nmpak jer Umi pegang penyapu, sebokla dia pon nak sapu jgak.... Airel mmg pantang tgk Umi pegang penyapu, dia pon nak sapu jgk... "nak apu, nak apu...". Hmmmm... Airel kesian kot tgk Umi sapu2 nih.. Alahai.... rajin anak Umi nih.. Umi pon ape lg... mase Airel duk sapu tu, Umi teringatla kt contest nih... cepat2 Umi snap gambo Airel.. Hmmm...... yg sadis tu, btg penyapu nih 2 kali ganda tggi dr Airel... rajin sgt kan........ sapu jer la Airel..........

Hrap2 smpat lg la join nih erk... klu ikutkan Pn Fida kite, contest nih tutup 29-01-2010 pd pkul 12 mlm kannn.... so, smpat lagi la kan????? Nih n3 contest tuh... chaiyok chaiyok Airel...


4 comments:

** Perfect Love ** said...

ok tq for join my contest
good luck yer ;-)

zue @ annaleeya said...

fida... maksudnyer diterima lg larrr??? chaiyok chaiyok airel..

Ena Qalinsya said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa pesal aku taktau nih.. kalo idak leh masuk gambo anak dara aku yg lipat ken tu huhuhu

zue @ annaleeya said...

tulaaaa pasal.... aku pon join last minute jer... sib baik smpat...