SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

08 February 2010

Bunga Ros Besar Punye....

welaweiiii...... amacam korang???


cantik tak bunga ros aku ittew....


hari2 aku duk siram, baja bagai.....


hari nih dah kuar bunga besar punyer....


tantek kan????? (klu aku tak puji, sape lg kan??)


pape pon tqvm utk hasney nih...


tima kaseyyyy manyak2 erk....


akhirnya saya jumpa gak layout yg tantek ini....


setakat nih, aku mmg suke bangat dgn bunga ros nih...


klu aku dah ala2 bosan ker.... aku tukar lain pulop...


hasney.... mehla dtg kuantan.... daku blanjer... hikhikhik....

9 comments:

Mama_Aqish said...

cantik2....sedap mata memandang...warna orang pompan kan

Hezesuze said...

BESAR PUNYA!! haha

cantik2 new layout ni...merah lgik mak ngah...muhahaha

zue @ annaleeya said...

mama aqish,
tq... dah lama cari kaler yg cerah cenggini...

zue @ annaleeya said...

kak heze..
btoi tu ahkak.... yg besar punyer... hehehe...

merah makngah xpe kak... jgn kene kejor lembu dahla...

mamalieyna said...

cantik! segar bugar je rasa..^_^!

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
mmgla cantik.... secantik tuan punyer belog... ekekeke..

HasneY said...

he.he..kasihmu dalam pertimbangan..hu3.....ecehh..sama-sama kasih..sajajerk..syare apa yang has ada...InsyaAllah...Kuantan tu pun lama tk pergi rasanya...last pergi pun...6 tawonlepas...bygkanlah lama tak lama..itupn singgah jerk..hu..hu...setakat ni kt pahang tu has sampai kt temerloh jerk umah kawan..he.3..rajin2 nk jln2 ke kay ell ni..singgahlaa umah has...yerk..

zue @ annaleeya said...

kuantan skang dah lain dr 6 thn lepas... jomla dtg cni.. hehehe.. smpat lg tuh pomot kuantan...

dlu sblom kawen mmg keje kt key ell... tp saya pon dah lame x jejak key ell nun.. tgkla klu tersesat ke sane, has tlg sediakan penginapan percuma dan mkn minum skali k.. bulih??? ekekeke...

Ena Qalinsya said...

aku tingin nk tuko layout tp byk ngt kena copynye, malas la.. len la kalo dia automatik lekat kat situ.. napela blog ni tak wat lekattrus list2 tu kan huhuhu