SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

05 February 2010

Menghitung Hari............

Wahhhhhh........... mcm lagu Kris Dayanti la plak......
agak2 korang ape yg aku hitung tuh????
rasa2 nyer aci tak klu aku wat skali harung jer???
jimat masa & tenaga...
tp yg paling penting jimat ongkosnya... he3...
aku nih nak jimat jer...
bajet kurang maaaa.....
klu wat pon, kecik2 jer......
sebenarnya aku duk hitung nak seleberet besday nih...
yg uniknya plak kt cni....
12hb Feb ni besday anak aku si ABG NGAH aka ALIF...
12hb Mac plak, besday EN HUBBY yg terchenta....
12hb April, besday bdk tecik tuh, AIREL.....
cuma Kakak jer tercicir ckit.... 19hb...
seee....... terer tak aku.....
seme 12hb tau...
lagi terer En Hubby aku la sbb pandai bajet time tuh... hahahaha......
anak2 bujang aku dua2 kuar sama tarikh plak tuh....
bulan pon dokat2 yooo.....
clap clap utk aku & En Hubby okeh... hohoho....
ok ok... jgn duk melalut plak..
pasal nak seleberet besday tuh...
klu aku wat skali harung jer.... kira halal jer lah....
wat dgn anak branak jer...
buat kecik2 dahla...
yg penting, anak2 & En Hubby hepy....
p/s : minggu dpn aku bz la ckit... nak tlg MIL buat persiapan.... SIL aku nak tunang 14hb Feb nih...

9 comments:

Ibu Ajim n Kimi said...

okaylah tu...ada lagik...besday my son Ariff Azimi... 12/05 palk..heheheh. gurau aja yer.. Camna blh jadik semua nak 12 hb aja tuuuuu???? Very good plan nih...

Anyway..salam kenal yerr....

zue @ annaleeya said...

ibu ajim n kimi..
salam kenal jgk.. nnti sy serang bls k.. tggu tau.. hihihi..

mmg plan baik punyer... hohoho..
ooo... ariff azimi 12/05 yer??? jomla skali..

p/s : ade lg x sape2 yg besday 12hb??? meh kite seleberet skali meh.. hahaha...

Hezesuze said...

perrghhh!! clap3x....
kalo smbut thn 2012 lagi cantik kan
121212...yihaaa!!

alah xyah wat party beso2 just family jek pun da cukup...jnji kita ingat kan date tu...huhu

p/s terorr btul ler ang ngan hubby ang...muhahhaa

zue @ annaleeya said...

kak heze...
toche,TQ, time kasehhhhhh.........
kembang kempis idungku ini bile akak ckp aku teror.. hahaha...

btoi tu kak... 2012 lg cantik ek...

apepon, ape yg pnting??? kerjasama... hahahaha.....

mamalieyna said...

wat masa majlis bertunang tulah..kasi meriah sket..hehe..

waa manyak pandai ee, bajet sama date! unik tul! bukan sonang ni..ala sekali harung selebrate pun takpe..janji diraikan bersama family terchenta! ^_^

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
ok gak tuh... tgk ar cmner... tkut tak smpat ari tunamg tuh... byk keje kan..

btoi tuh... bkn sonang tau... diaorg nak kuar sama date mcm abah diorg gak... hehehe..

HasneY said...

Salam,
hmm okaylah..12hb tapi bulan lain2..has ada 3 orang anak..then dalam satu bulan..kopak..kopak..hu3...
8,17,16 in Jun semuanya..

zue @ annaleeya said...

salam hasney,
wahhh... seme bln jun yer??? buat jer skali harung kan jimat ongkosnya... ekekeke...

Ena Qalinsya said...

wah teror tol ko ek...
aku cuma sempat 2org anak dara aku tu jek..si Kakak 24/6 dan si Adik 27/6 tapi si Baby dah tersasar sudahh huhuhu