SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

09 March 2010

award dari asha....

mula2 tuh sori sgt kt asha yer.... akak tak bleh nak upload gambar award tuh.... try upload kt sidebar pon still tak leh gak... mencik tul kan.... apepon, akak jwb soklan tu jelah... kira halal yer... nanti akak akan upload award tuh erkkk..... tqvm sbb bagi award tuh yer....


tp sblom akak jwb soklan tuh, nak tanya gak la kan..... beautiful blogger tu tuju kt tuan punya belog ker???? sbb tuan punya belog nih mmg dah lame prasan cantik.... hahahaha...........


okla... okla.... sblom korang seme muntah ijo...... aku jwb soklan2 tuh dlu k.......... hehehe......

1. Makanan
seme aku belasah jer asalkan halal la.... bkn main belasah suka ati.... tp kan, klu mkn nasik mesti nak ade budu.... hahahaha...... best korang.... tp aku kene pantang sket budu skang, sbb resdung rase makin teruk la.... klu mkn gak, gerenti mata dgn idung slalu berair.....

2. Bahan Bacaan
aku mmg suke majalah mingguan wanita..... byk info kan... tp klu harian plak.... aku baca metro.... klu tak beli pon baca online jerlah...

3. Rancangan TV
rancangan tv ni pon, aku belasah jer...... ikut mood la.... klu rase ari ni aku nak layan hindustan, aku bkak la channel zee tuh.... tp klu ade citer melayu yg best, aku layan gak.... tp  tgk citer ape pon, kdg2 tuh mmg tak abis tgk sbb yg slebihnya tu tv tgk aku.... hahahaha....

4. Keperibadian
Tegas & Garang.... hehehe... tapi tgk keadaan la kan.... mentang2la garang, takkan nak marah org sesuka ati jer... gilo apo??? tegas tuh mgkin disbbkan aku anak sulung, jd aku lebih tegas dgn adik2 dan anak2.... nih pon tgk keadaan la jgk..... satu lagikk, aku nih sopan santun tau.... hormat org tua.... ececehhh...  klu x caye tanya en. alias aku tuh.... en alias tergoda dgn aku dlu pon sbb kesopan santunan aku ni lah..... hahahaha...... (sila jgn muntah ijo k...) ekekeke.... 

5. Hobi
suka baca novel.... dari blom kawen smp skang mmg suka baca novel... lagi satu pas kawen nih hobi yg paling disukai iaitu perabiskan duit..... hahaha.... bkn ape.... klu jln2 bila tgk baju anak2, terus beli.... abis tuh anak 3 org kan.... kenela beli seme tiga2 org tuh... nanti jeles meles plak anak2 aku tuh.... boleh kata tiap2 bln nak beli baju... en. alias kita, sila geleng pale dgn hobi isteri solehah mu ini ok.... hehehehe......

6. Impian / Hajat
nak jejak kaki ke Mekah dgn en alias dan anak2..... Insyaallah.... klu rzeki lebih nak bwk ma, abah dan PIL pegi skali.... hrp2 tercapaila kan.... Amin...

ok asha...... dah setel..... cuma gambar award tuh jer nnti ahkak upload kendian k....  nak bg kat kwn2 yg lain pon gambar award tu xde.... tak pelah.... sape yg xde idea nak hapdet tuh, klu rasa nak buat, buatla yer.... gambar award tuh ambik jer kt blog cik pn asha kita nih.... bleh la asha erk....

5 comments:

LYaFRINA said...

ooooo... garangnyer dia ni....!!

zue @ annaleeya said...

yer..... garang nih... mcm ghimau... hehehe...

anak2 pon ckp, umi ni slalu marah... bekeng sgt tau umi nih... hahaha...

p/s : bekeng tuh org ganu ckp... bahasa saintifik dia, garang.... ekeke...

mamalieyna said...

wweiiii tegas dan garang ke..?? takutnye..hehe..

zue @ annaleeya said...

yuppp... tegas dan garang b'tempat tau... bkn main ikut dan jer... tp yg pnting ahkak nih sopan santun gittew... ahakss....

ummuabdullahsyaakir said...

hehe kdg2 tag ni blh kenalkn kita pda owner blog..eem dh tau dh akk mcmna.


Samalh saya pn suka bca mjlh mngguan waita dari zamn ank dara lagi kiranya dekt 7,8tahun juga lah.Wlpn saya dudk jauh tapi still mnta mak langgankn..byk sgt info