SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

03 March 2010

xde mood nak hapdet.....

btoi2 xde mood nak hapdet...
bkn ckit tau... tp dah tahap otromen gaban bagai....
mcm mane nak hapdet citer?????
klu gambar still tak leh upload....
mengonggggggggggggg!!!!!!

aku dah tepon Mr Foo yg pro bab2 gini mai tgk.....
dia kata mmg skang ramai cari dia sbb problem nih.....
ooooooo...... jd bkn aku sorg jerla yg ade problem camni?????
hehehehe.... aku ingat aku sorg jerla yg tak reti bab2 gini....
ghuper2nye ade gak org lain ade masaelah cenggini....

owhhh..... aku tak kesorangan la yer.....
hahaha.... tetiba jerk... mcm sentimental sket....
ehhhh.... sentimental ker... mental??????
weiiii..... sengalllll tol la....

bkn kt blog jer xleh upload gambo tau.....
fesbuk pon same....
hangin tau..... mencik mencik.....

byk citer aku nak hapdet...
tp malasla klu xde gambar...
tak best.....

skang nih klu free, aku jenjalan jer kt blog korg....
klu jln rase lmbt abis, aku jogging plak...
klu lmbat lg, aku pecut 100 meter pulop.... hahahaha.....
baru cepat abis.....
gittew la kekdahnyer...

pastuh aku tinggalla jejak sket .....
tak pon say hye hye bye bye  kt shout box tuh....
baru korang tau yg aku nih slalu jenguk korang....
mane tau ada yg demam ker.... tak sihat ker..... ngehngehngeh.....

nak hapdet mmg aku malas sesangat slagi xleh upload gambo....
mogok nih.....
tp aku takde lah sampai mogok lapar......
rugi tuh sape mogok lapar..... ekekeke...

alahai Mr Foo.........
cepatla ko dtg..... tgk apa yg patut eh.....

ahhhh..... sudah.... sudah.....
td ckp xde mood....
nih pjg berjela pulop.....
aku chioowww dulula.....

tataaaa.......

p/s : to eina aka mamalieyna...... sabo yer tggu akak pos adiah tuh..... sehari dua nih akak byk kojer sket.... jgn ckp akak tipu plak.... akak tak sempat lg nak pi poslaju tuh... tp akak janji..... akak akan pos ASAP okehhhh...............

17 comments:

LYaFRINA said...

oloo zue.. knpa mood dh merudum ni????
heheheheh... its ok zue.. kalo mmg xde cite.. tp kalo blh.. post la 1 n3 sehari.. pting tu.. bru jjk kt x hilang.. ececcececcee.. mcmla lya ni trror.. tp tau ni pon drp tip2 y lya dpt hasil drp bogjogging.. sbb tu lya akn slalu publishkn post.. x kisah la crita ape.. mybe zue blh dpt info utk post n3 melaui search d internet...
just copy paste je.. Cth.. info ksihatan k.. gegala sosial k.. isu smasa n mgkin gosip2 artis.. hehehheheh.. n utk pic tu.. mmg bgus kalu cerita dselitkn dgn gambo.. bru balance kan.. utk pic tu just searh kot internet jer.. cam y lya pnah buat sblum ni(ini pon dpt idea drp otai2 blog).. heheheh

**caiyokkkkk ZUE.. wakeup...wakeup!!

zue @ annaleeya said...

Lya,
tulah lya... mencik tau... dah elok2 nak hapdet cter, masalah gini pulop... hangin jer rase... darah pon naik jer... huhuhu...

wakeup wakeup.... hehehe... sib baik la Lya doh gerok awal2... klu dok msti dok bangung lg nih... ekekeke...

tima kaseyyy yer lya coz bg semangat tuh eh... Insyaallah akan try publish satu n3 sehari... TQ yer...

mamalieyna said...

ni kira update blog lah ni! ^_^ tp tu la kan, ada piccas baru meriah n3 kita..kan3x..

p/s psl hadiah tu..takpa...take ur time! ceeewah..hikhik..

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
update merapu bley la... tp nak gak piccas baru best.... huhuhu..

ceeewwaahhh.... dah ambik mase nih... akak hrp akak sempatla gi pos cepat2... tak baik bg org t'tggu2 kan.....

zh-ena said...

tak per klu gambar tak blh upload cerita jea tak kesah pun :D

zue @ annaleeya said...

zh-ena,
btol tuh... tp klu ade gambar lagi syiokk kan... nak jgk tuh... he3..

~aSHa~ said...

eh sha pun ada masalah yg sama..tak leh upload kat opis...kat pc di rumah yg guna window tahun 2007 je..yg window xp ke window lain ke..tak leh guna dah ni..pesal ek?

apa punca masalah nye ek?

kak esok sy maybe terjah ke kuantan....free ke?
sy kat tmpt boling, nanti kita sms ye

zue @ annaleeya said...

asha,
owwhhh.... asha pon ade masalah gitu gak ker???? tulah pasal... tak taula pulop nape?? akak nih bkn pro sgt bab2 gini.. nih tggu jerla Mr Foo tu dtg nengok... huhu..

dtg ktn erk??? klu jd dtg sms la dlu.. klu free akak cuba la gi terjah asha tuh... bese main boling kt ner??

hr sabtu & ahad nih suarasa tv9 kt padang MPK 2 kt stadium tuh... klu free blhla bwk anak2 dtg jln2...

Diamilikku said...

samalah kita..
takde mood jugak nak hupdate..
err ekceli bukan takde mood..tapi tak sempat plus takde masa nk tgk blog..hehehhe...

salam kenal yer..kita dah exchange link dah

zue @ annaleeya said...

Diamilikku,
salam kenal jgk... dah exchange gak..

~aSHa~ said...

kak tak jadi pg smlm..anak2 lewat bangun..cik abe ada tournament pagi kat kuantan plaza tu..tmpt lama..

zue @ annaleeya said...

ok... xpe r asha... len kali kita blh jmpa erk.. just hello2 dlu k..

Ena Qalinsya said...

weh zue..nnt aku nak ajak ko ngan 2org blogger len p lunch waktu coti skolah nnt leh? ko sudi tak? (sambil kedip2kan mata) ihiks..

zue @ annaleeya said...

btoi nih ena??? wehhh.... ko x yah kelip2 mata... buleh sesgt... tp kene bgtau awal..

LYaFRINA said...

Salam zue.. olh krn zue xde mood nk update.. meh nak up sket smgat zue...
Buat tag ni :-
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/03/tagtagtag.html

zue @ annaleeya said...

lya,
ohhh.... bagi kite keje yer??? ok.. nnti sy cuba buatkan k..

ummuabdullahsyaakir said...

mmg betul kak,klu line tak berapa elok ni mood jadi merundum.


Saya ni klu ada line barulah sekali harung hjln2 smbil2 tglkn jejak.klu line tak ok atau tak siht smpi berbuln2 tak berblog..huhu