SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

31 March 2010

Kaler Kelabu Pulop...

Asyik2 tuko kaler background jerk... hehehe....

dah try cari, tp tak jumpe lagi yg betul2 ngam dgn pale aku nih...

aku klu bulih nak background yg simple2 jerk...

tak nak yg sarat2 sgt.... nanti belog jd obesiti pulop....

kang tak pasal2 nanti berat dari tuan belog plak..... hehehehe.....

jadi.... sementara nih aku guna kaler nih jerla...

Daaaaa......

6 comments:

Siti said...

sempoi jerk...i likeee...

zue @ annaleeya said...

siti,
sesempoi tn belog jer kann... hehe..

LYaFRINA said...

WOWOWWW... NOK KALER NI..
TP BAKPE JADI PUTIH GOP?? HEHEHEHEH..
ZUE, GUNA FONT HITAM LG LAWO.. N BUAT HEADER BARU PLOK.. B'GROUND TUKO.. HEADER PON TUKO AR SKLI.. HEHEHEHE

mamalieyna said...

hehehe..takpe kak, tukar kaler je sonang, esok2 tukar lagi..hehe..cam saya ler, suka sgt tukar2 template, bukan kaler jer bertukar, siap ngn design template lg, jenuh nk susun gadget! huhu..tp suka...:p

zue @ annaleeya said...

lya,
try setting balik ar lya... nanti dptla kaler nih..

lya pandai wat header lawo2 dok??? klu pandai, tlg wat... zue x reti nat wat header cantik cam org lain...

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
betoi tu eina, tuko kaler mmg senang jer... tp nak tuko template tuh malas sket... sbb malas nak susun gadget tu balik... huhuhu..