SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

26 May 2010

BeLi TaPi KeNa SoRoK.... NaPe YeR???

tgk tajuk ntah ape-ape kan????
tak tau nak letak tajuk ape.....

tapi ape yg dah beli tapi kene sorok???
kihkihkih!!!!
wat saspen jerk kan????

ni haaa.... haku beli nih....
tak tahan plak nak tgk saje....
sambar jerk la wlu pon blom gaji..... heheh!!!

***

**

*

nih kotak kasut la kan???? elehhh... tu pon nak kabo... mcm la korang tak kenal kan???

cantik tak??? skang nih mmg suke beli kasut yg rendah jerk... selesa sket pakai... nak dukung anak pon sonang...  fenat ler klu pakai high heel nih.... heheh!!

ape kene mengena dgn tajuk kt atas?? sebab ape kene sorok???? sebabnyer, skang kan ujung bln... ahkak blom gaji lagik.. klu wat balik umah kang, en somi jeling-jeling manja plak... sebelom en somi jeling-jeling manja, haku sorok dulu kasut tuh kt opis... seee... bijak tak tektik haku??? hmmmm.... bijak.. bijak... heheh!!!!

yerla, dah ujung bln nih, nak isi minyak kete ker, mtk dgn en somi... tapi beli kasut baru bulih plak!!!! redha jerk la en somiku terchenta.... hahahah!!!!

paham kan nape???? eina aka mamalieyna mesti paham sbb dia pon slalu gak buat kan???? betul tak eina??? ekekekek!!!!!

25 comments:

fazilzura said...

heheheh tang ni bkn kamo jek .. daku pun samo eheheheh

LYaFRINA said...

kih..kih..kih..
kiranya pakat dgn mamalieyna ler ni.. aritu mamalieyna susuk tupperware avon.. heheheheh... klakor la plok.. xpe.. awl bulan.. wak balik byk kat rumah eyh..

Zaidah said...

zai pun kekadang buat jugak...klu tak bising asben...tapi cantik n simple kasut zue tu..

mamalieyna said...

hahaha..idea yg bijak! paham sesangat kak! =P

*lawa kasut camtu, eina sukaa...herm..ni yg rasa nak membeli gk ni, tp tunggu gaji la, kang kena sorok2 kt opis lak..hehe..

zue @ annaleeya said...

fazilzura,
kihkihkih... rasenya istri2 mmg gitu eh??? klako pulok...

zue @ annaleeya said...

lya,
rasenya para istri nih mmg gini ler gayanya kan??? mcm2...

lya, mmg tggu awal bln baru wat balik lya... wat balik awal2 kang, ader yg jeling2... hehehe....

zue @ annaleeya said...

zaidah,
betul tuh zai.. bkn sengaja nak sorok kan... tapi terpaksa.. heheh...

mmg suke kasut simple gini jerk zai... lebih selesa...

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
hahaha.... tau xpe eina... mmg paham sesgt kan???

beli eina jgn tak beli... akak pon suke kasut gini jer skang... simple jer kan???

tggu dpt gaji dan kene sorok kt opis tuh mcm perli akak jerk... hehehe....

Fieza79 said...

hehee...men sorok2 dulu ekk..en somi tu tak baca ke nnt n3 ni..huhuu
jenuh menjawab tu..

fieza tak da sorok2..bw balik trus pakai je dia tgur kata kasut dh lame order baru smpai gpun byr ansur2..hehe bijak tak??

Diamilikku said...

hahahahha...ecik suami akak tak baca blog ni ke??? saya tak leh nak buat apa2 yang diluar pengetahuan dia..sebab dia hari2 bukak blog saya...huhuhuhu

~Siti Hajar~ said...

hahaha..tgelak sy utk diri sendiri.
sy pun camtu tp sy xsorok kat opis, sy sorok dlm keta...ekekeke..

Ain said...

hahahah.... lawak la kak....

ain pun ada cuci mata semalam, godek2 katalog cosway....

tak tau ler boleh bertahan ke idak sampai gaji nanti....

kalau tak nampaknya terpaksa la gunakan taktik akak ngan ieyna....

rATu kEBaYA said...

samalah... selalu sorok dari en. suami.. hahaha.. kekadang adik jadi mangsa.. klu beli baju simpan dulu dalam almari adik.. dah dekat sebulan baru pakai.. hahaha...

zue @ annaleeya said...

fieza,
en somi tak cakne sgt blog2 nih... jarang2 jerk dia bkak.. sbb tuh akak brani buat... hahaha!!!

hmm... bulih tiru gak tektik fieza tuh... byr ansur2... heheh..

zue @ annaleeya said...

diamilikku,
su, somi akak tak cakna sgt blog ahkak nih... kdg2 jerk dia baca... klu somi baca, akak pon tak brani nak publish nih... hehe...

zue @ annaleeya said...

siti hajar,
hajar sorok dlm kete??? akak tak bulih.. sbb, kdg2 dia wat rajin duk basuh kete ker hape.. jumpa nanti, kantoi la... huhuhu...

zue @ annaleeya said...

ain,
klu pk mmg lawok la... tapi nak wat cmner, tak tahan ler tgk saje jerk kan???

klu dah tergoda, beli jerk ain, pastuh pakai tektik akak dgn einatuh... hahaha.... akak hasut plak...

zue @ annaleeya said...

ratu kebaya,
para istri nih mcm same jerk kan??? main sorok2 plak.. klu pk mmg klako...

aishah lagi ler, sorok dlm lemari adik.. tak pasal2 adik bersubahat yer???? hahaha!!!!

SyidaMislan said...

cantiknye...best la akak,blom gaji pun sempat beli kasut. kita jarang beli kasut2 ni sebab nak raya kita tapau 6-7pasang sekaligus.heheeh

zue @ annaleeya said...

duit korek2 tuh... heheh... mak aih syida.. biar betik???? raya tapau kasut smp 6 7 pasang... byk gak RM tuh...

Nana said...

hehe akak ni sama je pesen mcm mak saya beli barang apa2 sure dia sorok takut ayah bebel heheheh

rynas said...

ehh samalah kita. agaknya mmg perangai pompuan gitu kot. kalau rasa2 tak ada duit dan beli brg masti sorok dulu. pastu dah seminggu lebih ker baru tunjuk dengan ayat, "cantik tak???"

zue @ annaleeya said...

nana,
dah nama pompuan nana... same jerkla pesennya... heheh..

somi akak nih tak marah, tapi dia perli ler... "aihhh... kata takde duit, beli kasut tuh blh plak???" haaaaa.... cmtulah lebey kurang... hehehe!!!!

zue @ annaleeya said...

rynas,
mmg pompuan sama jer pangai.. akak pon cmtuh la rynas, seminggu gitu baru akak wat balik umah... pastuh ckpla, cantik tak bang??? murah nih bang, ader ofer... hehehe!!!!

~aSHa~ said...

sha penuh stok kat ofis..bawah meja..ehehe tgh bulan ke bila2 tarikh ke...bbeli dan diam2...ehehhehe