SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

11 June 2010

aDeR LaiN SkeT....


ehhhh.... korang pasan tak kt new post tuh lain sket erk???? dulu takde preview kan???? ari nih bkak tgk ader PREVIEW..... ker ahkak yg tak perasan hah?????? adoi..... tak cakne langsung!!!! huhuhu....!

p/s : cakne tuh maknanya ambil berat atau ambik tau......

25 comments:

mamalieyna said...

eh baru ada ke kak, eina nye dr dulu2 mmg dah ada..huhu..^_^

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
yer ker???? tapi ari nih baru pasan... alamak tak cakne tol!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kak zue...kiter punyer plak dah bertambah DESIGN....sebelum ni tak de pun...

SyidaMislan said...

ada ke kak?baru jap tadi kita buat n3 biasa jek, takde lak tab preview tu..
akak punya special edition kot..

zue @ annaleeya said...

anje,
haah... akak pon baru ari nih ade DESIGN tuh... bese CUSTOMIZE kan????

zue @ annaleeya said...

syida,
tulah... bkak pagi tadi lagik ader.. ingat salah ker hape... syida takde yer??? pelik nih...

~Siti Hajar~ said...

sy pya xde tmbh apa2 pun..camne tuh???

Zaidah said...

memang dah lama ade...mungkin zue aje baru perasan kot...

atty's said...

memang dah baru dah blogspot..makin advance kot..

ibu_Arifa said...

huhu..saya pun baru perasan 2-3 hari ni..sebelum ni ada kat tepi "edit HTML" skrg kat bwh tu pulak..

[-suziey-] said...

aah hr ni blogspot ade features baru..nk edit layout pn senang..ade template baru..maju dh skang

~aSHa~ said...

kak sy tak guna versi baru...nak upload gambo susah skit...

zue @ annaleeya said...

siti hajar,
aik.... takkan lain2 kan??? padahal seme guna blogspot nih...

zue @ annaleeya said...

zaidah,
yer ker zai??? tp ader gak kwn2 yg takde tuh cmner???

zue @ annaleeya said...

atty,
haah la kak ty.. dah advance skang!!

zue @ annaleeya said...

ibu arifa,
nape lain2 yer??? akak pon tak check lagi yg edit html tuh...

zue @ annaleeya said...

suziey,
yelah suziey... blogspot dah makin maju skang... nih karang msti ader lagi yg baru nih...

zue @ annaleeya said...

asha,
nape tak guna versi baru??? akak rasa lagi snang...

[-suziey-] said...

kak..bole..cloud 9 dikira coklat..

El-Zaffril said...

Tak tahu... hari ni takde update lagi

Diamilikku said...

haah la..saya nye pun dari dulu2 dah ada dah.....hahahahhahahaha....memang akak tak cakne langsung.....Sinar Harian Skuad cakna anda..hahahah(dulu tak tau..lepas sinar harian guna cakna baru tahu)

rynas said...

easanya mmg dah adakan..kan..kan

LYaFRINA said...

b4 ni preview kt sblah new post... tp ni tiba2 duk tang bwh.. stail dia preview pon lain doh.. ni hari ni lain plok.. siap ada tuko2 template plok.. tp jd mcm bolok plok dia main uboh2 sokmo

Dee said...

dulu ada..dia letak belah atas..skang dia letak belah bwh lak..hehehe..

Ain said...

sblm ni ada kat sblh edit html tu kak.....

skang dia letak bawah pulak....