SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

26 November 2010

MaLaM JuMaaT SeMaLaM...!!!

wahhhhh.... cepat jer korang klik bila tgk tajuk gitu yer?????
prihatin sugguh tau..... hehehe....

takdelah... saje bg tajuk gitu.... bagi korang tak ngantuk ujan2 gini... ngeeee...!!
kuantan skrg nih ujan lebat sgt.... bwk kete pon tak bape nak nmpak tau....

oklah... berbalik pd tajuk mlm jumaat tuh yer....
bkn ape2 la korang.... nih seme pasal TARA.....
korang tau ape tuh TARA????

TARA tuh :

THE AMAZING RACE ASIA


klu mlm jumaat jer mmg akak akan konker tv start kol 9-10 mlm di saluran AXN 701....
jgn sape2 nak tukar channel.... anak2 dan somi pon kena ngalah tau... hahaha....

skrg nih plak sukan asia tgh berlangsung kan????
semalam somi akak pujukla nak tgk saluran ARENA 801 tuh....

"yang.... abang nak tgk 801 kejap jer...."
"sorila bang..... abang tggu jerlah laporan harian kt TV1 yer....."
"TV1 abang tgk jer TV kt bilik eh?????"

hahaha..... smp gitu skali akak dah parah dgn TARA... hahahaha.....
nilah pasukan mesia yg akak duk sokong tuh... Ethan dan Khairie.... Khairie nih kecik jer orgnya.... tp mggu lepas diaorg nih salah pilih cabaran yg lencongan tuh la.... klu ikutkan sepatutnya pasangan richard tuh terkeluar mggu lepas... dah xde rzki Ethan dan Khairie.... wlupon pasukan Mesia dah kuar mggu lepas.... tp xpelah... akak dh suker TARA nih... nak jgk tgk sape menang kan?????


memandangkan pasukan Mesia dah terkeluar.... akak beralih arah pd pasukan negara jiranla plak.... akak suke tgk pasangan anak beranak nih..... Hussein dan Natasha..... mmg tabik spring la kt uncle Hussein nih kan???? sape nak race kt TARA nih mesti stamina kena kuat nak buat seme cabaran tuh kan??? tapi uncle Hussein nih kira mmg hebatla memandangkan group lain semenya muda2 belaka.... dan semlm pasangan nih dpt masuk final la....... smp ke garisan penamat pon tmpat pertama lagikkkk.... yihhha.... suker....

semalam pasangan Jess & Lani terkeluar..... akak pon mmg tak bape suker pon group nih.... huhuhu.... yg dpt masuk final pasangan Hussein & Natasha, Richard & Richard dan Michelle & Claire.....

Tak sabo nak tgk final..... go go uncle Hussein & Natasha....

akak plak yg lebey2 kan.... mcmla ader share klu menang.... menang sorak jerla... fedulikkkkkk klu dah minat... hahahaha...!!!

17 comments:

Diamilikku said...

tgk yang first n second dulu je..yang pasangan malaysia zabrina ngan sape ntah dapat no 1 tu..zabrina tu kawan su..heheheheh..yg second sebab kakak vince tuh masuk kan...pastu ada tgk sikit2 yang ida nerina tapi tak ingat yang mana...lepas tu langsung tak tgk dah sampai skrg..baca citer akak nih pun setakat baca sebab tak penah follow...hahahahahahhaa

az rina a.k.a jaijina said...

suke tgok gak amazing race..tp skang ni kite tadek astro, uwaaaaaaaa..

sarah-najwan said...

ooo..saya xtgk amzing race nih...
jika axn..tgk geng csi je...
dulu suka fear factor..hehe

cheqna said...

i like tooo..
frust r ethan n khairie kuor....

mummy_ayu said...

tu la..mcm dah kureng dah mood nak tgk sejak ethan & khairie kuar..tapi tgk gak semalam after gaduh2 jab ngan Ian..he he he...
ayu plak sokong yg singpore girls tu...memang patut awek seksi tu kuar..tak suka..

[-suziey-] said...

sana sini blogger dok cite pasl amazing race in..sy xlayan..hahahaha

[-suziey-] said...

eh mksud sy tu xlayan cite tu sbb tu xtau nk komen ape..bkn xlayan org yg buat story ni..hahaa

atty's said...

kty pun suka team indon ..

zue @ annaleeya said...

diamilikku,
su.. akak nih klu citer ker rancangan ape2 ker takleh start folow.. klu tak ginilah jadinya... xleh nak tggal... hehehe...

zue @ annaleeya said...

rina,
olorrrr.... huwaaa jgkla...

zue @ annaleeya said...

sarah-najwan,
suke gak fear factor...

zue @ annaleeya said...

cheqna,
frust kan??? huhuhu!!

zue @ annaleeya said...

mummy ayu,
same ar... mmg x suke team filipina tuh... huhu..

zue @ annaleeya said...

suziey,
rugi ar tak folow... sana sini org duk citer nih... hehehe...

zue @ annaleeya said...

atty,
kita serupa.... cayalah kak ty...

ZanaNordin said...

mmg tak tinggal punya
sayang sangat2 masa episod ethan & khairie terkeluar tu......camne ntah diaorg boleh salah kira duit tu...kalau time tu diaorg tak salah....sure tak terkeluar

zana pun suka ngan pasangan anak & bapa nie...satu lagi pasangan dari singapore tu.....

gud luck utk diaorang

zue @ annaleeya said...

zana,
minat jgk eh??? tulah kan... frust gak team mesia kuar... xde rzki diaorg...

pilihan no satu pasangan anak branak tulah... kedua dari singapore tuh... tp team richard tuh tak bape suke lorr...