SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

10 December 2010

Akhirnya TARA itu milik......!!!!

salam jumaat utk seme...
kejap jer dah seminggu kan???

semalam terjawab sudah penantian akak selama nih....
tapi amat kecewa sbb yg dihrp2kan tak dpt.... huhuhu.....

ape yg dihrpkan tuh????? nih seme pasal TARA ler....
semalam final tau.....
akak hrpkan pasangan anak dan ayah tuh juara....
tapi.....


 juara TARA season 4 ini akhirnya milik pasangan

*

*

*

*

*

*

*

Richard & Richard dari Filipina...



mereka membawa pulang USD100,000
wahhhhh... klu convert ke mata wang peso tuh, mmg kayo la diaorg....
dah rezeki diaorg kan????
tahniah buat pasangan Richard....

apepon tahniah jgk buat pasangan naib juara, Michelle & Claire dan jgk utk pasangan Hussein & Natasha..... wlupon tak menang.... tp korang tetap 3 pasangan terbaik....

tak sabo tggu TARA season 5 plak.... bila agaknya yer???? hehehe..!!


p/s : hari nih akak half day.... ptg nanti nak gerak ke Kerteh dan esok pagi sesudah subuh, akak dan family akan konvo ke Besut sbb kazen belah akak kawen.... mkn gulai kawah sajer.....

8 comments:

Fieza79 said...

rajen sguh melayan...

half day ye ari ni...mesti tk saba nk g dah ni...hehee

mummy_ayu said...

tu la...sian yg michelle & claire tu..time kat airport korea tu..kalu bukan sbb tu..rasa diaorg leh menang tu...

Diamilikku said...

cantik gambar header..nampak merriah sangat2....mesra dan happy faces...

rATu kEBaYA said...

ooo.. dah final ye... suka jugak kat natasha dan hussain tu.. org mana tu ye.. sbb on off tgk tara..

::Mamalyna:: said...

me tak penah tengok pun...

az rina a.k.a jaijina said...

tak penah tgok pon pasal takde astro, tsk tsk..

Zaidah said...

zue dah tukar rumah barulah...header n nama pun dah tukar..bagus2 sempena azam tahun baru hijrah...blogpun kena hijrah...

LYaFRINA said...

ingtkan amende tadi..