SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

15 December 2010

KeNDuRi KaWen aJeR..!!!

salam seme....
adoilaaaa..... rindu benor kt blog..... dah bape hari tak hapdet....
isnin tuh akak EL sbb ader hal....
semlm pon jln2 gitu jer umah korang... tggal jejak mana yg smpat jerk...
hr nih klu smpat, akak jenguk korang eh.....
rindu bangat... mesti dah byk citer dah ketinggalan nih... huhuhu...

spt korg maklum..... jumaat tuh akak half day jer sbb akak pegi kerteh kan???
pagi sabtu tuh (11/12/10) akak dan family konvoi ke besut sbb kazen kawen....

selagi cuti sekolah, selagi tulah musim kawen jerk kan????
apepon Alhamdulillah...  majlis berlangsung dgn meriahnya....
cuaca hr tuh pon cerah jerk....

sabar menunggu si suami...

cantik la warna ijo lumut gini... kazen akak nora tuh pon mmg cantik ari tuh.... suke tgk idung nora tuh.... mancungnyer la haihhhhh..... jeles akak... huhuhu!!

raja sehari di singgahsana...

masa makan beradap...

tuko baju pepel plak..... i loike pepel...

selamat pengantin baru buat Nora dan suami, Azhar....
semoga ikatan ini berkekalan hgga ujung nyawa.... Aminnnn...!!!

18 comments:

~Siti Hajar~ said...

btl la k.zue, time cuti sekolah ni byk btl kenduri, tak terpergi kita ni kan?...tp ada bestnyer jgk dapur rmh kita bersih aja..hehe

LYaFRINA said...

mmg suka tgk n pasal kawin2 ni.. sbb nk tgk baju pgantin, hantaran n deko pelamin..

biasa tgk kaler hitam merah je. kali ada jugak hijau hitam.. cun jer... kalo dulu2 org takut nk guna kaler hitam kan

Zaidah said...

cantik warna baju dia....tahniah untuk perantin.....perantin pompuan cantilah..

Nana said...

cantik pengantin tu
pes tme tgk combination kale ijau+itam
mmg cun
hehe musim cuti skolah mula la musim 23cm kan

rATu kEBaYA said...

cantik baju pengantin tu.. tak pernha tgk lagi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik2 kaler baju dia...suka tengok

zue @ annaleeya said...

hajar,
tulah kan??? blh kata tiap2 mggu dpt jemputan jerk... smp tak terkejar nak pegi...

zue @ annaleeya said...

lya,
betul tuh lya... suke tgk hantaran sbb klu adik2 nak kawen ker, blh tiru sket2.. hehehe...

k.zue pon pestaim tgk ijo hitam gini... tp mmg cantik kan???

zue @ annaleeya said...

zai,
thks zai... smoga hubungan mereka berkekalan hndaknya...

zue @ annaleeya said...

nana,
akak pon pestaim tgk kaler ijo itam gini... mmg cantik...

hamboi nana.... tak abis2 dgn 23cm tuh yer.... hahahaha...

zue @ annaleeya said...

ratu kebaya,
akak pon pestaim tgk... besenya ijo putih kan???

zue @ annaleeya said...

rose,
suke tgk ker rose?? atau terkenang2 masa rose dulu??? hehe..

Fieza79 said...

cantek dan manis la penganten tu dgn kombinasi ijau lumut + itam...lawa sgt baju penganten...

mamalieyna said...

cuti sekolah musim org kawen la kak ...kan..tp eina dok sini, tak byk jmputan lah...haih teringin nak mkn nasik minyk, kalau dok kg, sure bertimbun2 kad jemputan..hehe..

zue @ annaleeya said...

fieza,
jarang org buat kaler ijo dan itam kan???

zue @ annaleeya said...

mamalieyna,
kt sini klu ikutkn tiap mggu ader jer org kawen... smp tak terkejar kita... huhu..

LyNn HaMzAh said...

cantik la baju yang hijau hitam tu...

Diamilikku said...

sue sempat pegi dua ke tiga kenduri je daripada banyak2 kenduri yang dapat..sibuk ahh kak..tak sempat langsung..sian org2 yang menjemput kan....