SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

26 January 2011

ape petandanya tuh????

korang rasa aper bila anak korg wat aksi mcm nih????
ape petanda tuh?????
oh apakah?????

org tua2 kata klu anak isap ibu jari kaki, tandanya...................
korang dah tau kan????
tapi aku tgh angkat bendera skrg nih...
apakah selepas itu????
owhhhhhh.....

sbg bukti airel dok isap ibu jari kaki, aku cpat2 snap.... harusssss....
blogger tegar korg... tegarrrr... ngeeee...!!

tgh syiok isap jari kaki, umi snap gambo, terus airel sengih... hehee...

tgk umi masih menyenap, wat muka gitu plak...

tapi korang.... aku rasa dah ckup 3 org memandangkan thn nih umo aku dah 34... peknen diusia begini aku takut byk masalah nnti.... kencing manisla, darah tnggilah dan mcm2 lagi wlupon sblom peknen kita takde masalah tuh bagai... lgpon dah ramai kwn aku hadapi masalah nih bila peknen diusia begini.... tapi klu Allah nak bagi rezeki, aku terima.... mana tau dpt lagik sorang gegirl.... ckuplah dua pasang kan???? Insyaallah...

p/s : bkn skali nih jer airel isap ibu jari kaki tau... dah byk kali aku tgk... semlm jer baru tingat nak amik gambo...

22 comments:

LYAfrina said...

adakah itu tandanya bakal dapt adik?????

**k.zue..dulu lya pnah wk n3 ni, y asya isap ibu jari kaki+kata2 org tua itu tndanya bkl dpt adik.. n tup2 bila check..mmg lya peknen time tu.. tp baby x dpt dselamatkan:-(

tp.. mungkin kebetulan saje...

mummy_ayu said...

org tua2 kata,dia minta adik..
tapi kids memang sampai certain age akan suka isap kaki sendiri..Iris dulu pun, pas tu Ayu akan tarik..takmau adil lagi...mcm la dia tau apa Ayu ckp..

ieda said...

adoiii sedapp tuuu ekekekek
jaga2 :))

Gieyana said...

hihihi..si comeyy nk adik tue..

Fieza79 said...

yup..mmg petanda...sila bersedia dr sekarangg...hehee

Airel nak adik..nak adik..!

Zaidah said...

petanda zue nak dapat orang baru ker...klu ade tahniah...

mamalieyna said...

hehe..petanda tu harus diambil serius kak..ala 2 pasang baru best kak!..chaiyok2x..meh kita sama2..hehe..

Zue AnnaLeeya said...

lya,
mgkn jgk kebetulan... tp kdg tuh org tua2 ckp betul kan???

Zue AnnaLeeya said...

ayu,
tulah pasal... tp bila org tua2 ckp gitu, kita yg naik riso kan??? hahahaa...

Zue AnnaLeeya said...

ieda,
sentiasa berjaga kak... heheheh....

Zue AnnaLeeya said...

gie,
hadoiiiii... pandai bdk2 skrg mtk adik erk??? ekekekek....

Zue AnnaLeeya said...

fieza,
klu blh dah takmo dah... umo pon dah meningkat kan??? fieza, apekata kita berjemaah dpt beby gitu??? sanggup???? hahahahaha....

Zue AnnaLeeya said...

zai,
klu blh dah taknak dah... tp klu tuhan nak bagi, Alhamdulillah...

Zue AnnaLeeya said...

eina,
yeahhh... chaiyok chaiyok jgk utk eina... hehehehe....

LyNn HaMzAh said...

okey la tu kak kalau tu satu petanda...dapat girl lagi sorang dah cukup la 2 pasang kan...

Zue AnnaLeeya said...

lynn,
klu ader rzki, Insyaallah...

~Siti Hajar~ said...

airel nak adik tu, dpt plk gegirl kali ni, selang bunga tu kak...hehe

e.l.i.z.@ said...

hahahha nok buleh adik la tu...eh k.zue, umo brapo anok dlm gambar ni? mcm besar jah

zh-ena said...

bakal mendapat adik la tu

Zue AnnaLeeya said...

hajar,
adoiiii.... sesak napas akak jap... ingat baru nak tutup kilang... hehehe...

Zue AnnaLeeya said...

eliza,
airel thn nih umo 3thn... hmmmm.... umo gini malah doh raso nok branok... huhuhu...

Zue AnnaLeeya said...

zh-ena,
tulah pasal... abah bdk2 nih yg lebih eksaited... hehehe....