SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

28 January 2011

watermark free...!!

hahahaha.... mula2 aku nak gelak kat diri sendiri...
sbbnya org lain seme dah ader watermark, tp aku baru jer hegeh2 nak tayang...
watermark free plak tuh.... ngeeeee.....

tima kasih buat SYA sbb watermark chumel nih....
free jer sya nih bagi tau..... toche toche.....
klu korg nak gak watermark nih, cuba check kt SINI
tak taulah ader tak lagi watermark free nih....
try la check dulu...





sajer jer test watermark nih... gamba 3AZ nih main kt tmn bdr... gambo thn lepas lg nih... sajer jer nak test letak watermark... tp kan, td aku terkial2 jgkla mcm mana nak letak watermark nih.... sib baik jadik gak godek2 sdiri... hehehehe.....

update (1.15pm)

baru dpt emel dari sya tadik... watermark nih masih lagik FREE.... cuma syaratnya blog sya kena ader dlm bloglist korang.... cepat2 terjah sblom stok kehabisan... ekekekek....

 

27 comments:

LyNn HaMzAh said...

lynn x der watermark pun kak zue...dulu teringin gak nak tempah tapi x jadi plak...

Zue AnnaLeeya said...

lynn,
pegi ler blog sya tuh... skang nih dia bg free lagik tau... syaratnya cuma blog dia kena ader dlm bloglist lynn jer... snang kan???

mama_iris said...

dah tanya dah sya tadi...tunggu dia reply jap lg...x sabar lak nk ada watermark..hehehhehe...

Fieza79 said...

baik nya sya tu...bagi WM free...hehe best2...

cantek WM tu..kan dh ada tuu...lps ni lg menarik piccas ber WM...

Fieza79 said...

syyy..dh klik2 HB

mamalieyna said...

kak ada software photoscape tak kt baby baru tu..kalau ada, senang je nak letak watermark ni kak..sweet..free lak tu..hehe..tahniah!

mamalieyna said...

upss..HB 4 u! ^_^

~izan~ said...

akak, comey watermark tu..hehe..izan pun ada watermark yg guna image bagai (buat sendiri) tapi malas nk tepek hehe..tepek tulisan aje hikhikhik...

bila ek kita mau ngedate? heheehe..nnt izan email akak tau no tel bagai hehe

SYaMiLa said...

tq kak...yg 2 lagi tu sya masukkan dlm list dulu yea...

ikut giliran...

Zaidah said...

cantiklah zue...jeles...bilalah zai nak ade watermark sendiri...huhuhu

sarah-najwan said...

saya pom dpt free WM dan header dr sya jgk...eekekeke..sya ni baik sgt..

yg awk punya wm ni lawa..nama penuh gtu..kalu suka letak pic dlm blog..eloklah letak wm kan..nmpk lagi berseri2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik2 watermark ni, kak ada YM tak saya leh guide wat header tu...kalo ada add saya
damia_nurin@yahoo.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

gambo tu kalo nak tegak pilih semua potrait, kalo nak lanscape, semua pilih lanscape tapi kalo nak campur2 pun boley jugak, tapi kena pandai budget takut nanti terlebey plak bila upload, saya rasa akak ikut je cam saya wat tu,sebab setting blog kita sama cam akak punyer yang ready made blogspot...

Zue AnnaLeeya said...

mama iris,
nurul... masih free... tp kena ikut turn la... hehehe...

Zue AnnaLeeya said...

fieza,
teruja baru ader wm nih... hahahaha... klu ader wm nih baru cantik tepek gambo kan????

Zue AnnaLeeya said...

eina,
yg penting free... baik sya nih kan??? akak godek kt photoscape la tadik... terkial2 jgkla.. sib baik jadi... heheheh....

Zue AnnaLeeya said...

izan,
akak x reti wat sdiri WM nih... sib baik sya nih tlg buatkan... huhuhu....

berehhhh... nnti bg no fon k... blh ngedate... tp segan plak nak ngedate dgn izan... izan comei jer... tp akak comot... huhuhu...

Zue AnnaLeeya said...

syamila,
tenkiu sya... tak kisah bila2 pon... klu byr pon xpe... takkan nak free sokmo... seganla akak... hehehe....

Zue AnnaLeeya said...

zai,
terjahla blog sya nih... free lagik tau...

Zue AnnaLeeya said...

sarah najwan,
haah tau... sbb WM sis ader tnjuk kt blog sya... hehehe...

betul tuh... klu letak kt gambo baru nmpak berseri sket gambo kan??

Zue AnnaLeeya said...

anje,
akak tak pnah ym... akak emel jerlah erk... tp xpelah... nnti akak try wat mcm tutorial anje tuh dlu... td dah try tp gambo seme tersusun menegak gitu.... nnti nak try wat lagik... huhuhu...

zh-ena said...

cantik la

LyNn'Azlina said...

sy pun dpt wm free dari kak sya..cantik kan

Nida said...

cantik.... ..

Rindu nak pi taman bandar.. dulu hampir setiap hujung minggu bawa anak-anak ke sana... hubby duk sibuk berjogging, Nida duk sibuk makan..hahaha

ieda said...

waa cantik2 dikk ...
haa kan dah ader watermark ..senang kan .. nak2 kalau free :))

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

[-suziey-] said...

erkkk watermark yg ade pn xpakai dh..hehe..sy ni cpt boring..ekeekek:D