SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

24 February 2011

dah dekat sebulan, baru tingat nak publish... huhuhu...

hohoho... citer yg sudah agak basi.... piccas nih seme amik masa cuti CNY lepas...
aku ingat dah publish gambo nih... bila telek2 balik, blom lg rupenyer... wuwuuu...

masa nih kt pantai sg ular.... belakang Lis Na Ree Resort tuh....
cuma jln2 mkn angin jerk.... tak mandi manda pon...
bebudak nih mula2 tuh mmg ngamuk gak nak mandi...
tp dah lewat masa tuh, dlm kol 6 gitu.... sib baik makan pujuk.... huhuhu...

jom melayan piccas yg smpat disnap...


3AZ.... chenta hati abah dan umi....



berlarian hepy.... sonot umi dan abah tgk anak2 bergumbira dan hepy sokmo gini kanss....



susah sgguh nak amik gamba airel skrg nih.... asyik pandang ke lain jerk... haishhhh...

gamba nih la yg jd banner GA aku tuh.... sape lg blom join, sudi2kanlah join erk... due date 12 March nnti.... sempena beday incik somi.... hehehe...

abah dan umi yg sentiasa ensem dan shanteekkk.... chaitttttt.... jgn muntah ijo hokeyyyy.... huahuahua.... aku rasa aku makin bambam skrg nih.... nak diet sokmo la ke longkang.... haishhhh.... tak blh jadi nih.... kena diet jgk.... muaahhhaaaa....

my heart my soul.....!!!

p/s : baru jer lepas mkn nasi goreng kampung... sedap dan pedas giler.... hadoiiii..... baru jer ckp nak diet kanssss???? huhuhuhu....

16 comments:

rina a.k.a jaijina said...

bestnye..balik kg hari tu ade jenjalan kat pantai..tp name nak snap² tu malas sgt..skang ni baru nyesal pulak..

cheqna said...

muahahahahahaha
cheqna pun kak eh azam diet bagai nak rak
dok starang bahang nasi ayang..
doh gane kireang gitu hor....

Fieza79 said...

fieza jgk yg belum join..hari tu terlepas entry psl GA tu..lm sgt tk join GA...nt fieza join ye..

LyNn HaMzAh said...

bila tgk gambar akak sekeluarga lynn x sabar plak nak amek gmbr kat pantai sabtu nie...hehehe...

Dee said...

seronok tgk gambar2 anak zue..happy dan bahagia je..

Nana said...

hehe
comei seme
gmbr kaki sebelah je pijak tanah
ni lompat ke berlari

Zue AnnaLeeya said...

rina,
tulah... lenkali kena snap menyenap... hehehe..

Zue AnnaLeeya said...

cheqna,
doh tu ar... nok kater bende lagi... asal nok diet jer, makanang sedap2 depang mater... mana bulih ork???? huhu..

Zue AnnaLeeya said...

fieza,
nnti join tau... lmbat lagik due tuh..

Zue AnnaLeeya said...

lynn,
klu gitu, jgn lupa posing baekkk punyer sabtu nnti k... hehehe..

Zue AnnaLeeya said...

dee,
gitulah yg kita hrpkan utk anak2 kita kan??? bhgia dan hepy sokmo...

Zue AnnaLeeya said...

nana,
gambar berlari tuh nana... akak sruh eksen sket2 jer tapi eksaited sgguh berlari, tuh smp nmpak kaki sebelah jerk kan??? heheheh...

mamalieyna said...

best tul tgk gambo mereka berlari-larian tu kak...^_^

oooh GA akak, lum join la ..hu~
besday hubby akak 12 march eh, jgn lupa eina 14 mac tau, then, arif 16 mac..dan rasanya lya pun dekat2 jugak tarikhnya...ekeke...apa kaitan =P

Zue AnnaLeeya said...

mamalieyna,
berlarian itu kerana telah disuruh oleh umi mereka... siapakah umi mereka???? muaahhhaaaa...

xpe... lmbat lagi kan??? nnti join k... owhhh... beza 2 hr gitu jer kan??? beday arif 16 mac tuh sama dgn tarikh akak dan incik somi bertunang..... hehehe...

~Siti Hajar~ said...

sweet sgt pic anak2 berlarian tu, pic umi & abahnyer pn santekk..

Kita happy bl anak happy kan..hehe

Zue AnnaLeeya said...

hajar,
hohoho... shantek kah???? huahuahua...

btol tuh hajar... yg penting anak2 hepy kan???