SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

23 February 2011

klu jalan2 ke shopping mall, tak sah klu tak menyinggah....

tak menyinggah kemana?????
kemana lagik bebudak nih kan????
tak sah klu tak perabihkan duit kt sini....
klu tak ikut, masing2 akan tarik moncong pat blas....
nak tak nak, redha jerlah melangkah ke situ.... huhuhu...

haku rasa budak2 nih sama jer.... naluri kanak2 kans????
ingat nak main jerk.... anak2 korg mcm tu tak???
haku klu menyinggah kesini, mmg akan sedia maklum...
paling kurang pon kopak la 20 hengget.....
ndak2 lagik yg hero dua org tuh.....
klu tak ikut kehendak, mmg wat pangaila.....
hurmmmmm.... 20 hengget tuh klu mkn pon kenyang... hahahahaha....
berkira sgguh.... tak baik tuh... bkn slalu pon kanss???
yg penting anak2 hepy.... betul tak???

jom melayan 3AZ nih yg bergumbira sbb dpt main games.....

 
mana tau beso nnti abg ngah dpt lumba kt litar sepang plak... hehehe...

dua bradik nih berlumba.... haishhh... kakak dah jatuh kaki lima tuh... hehehe...

airel nih eksen jer lebih... aku tak masukkan token pon... bkn pandai main kan????





tgk airel... mmg bersungguh sokmo bdk kecik sorg nih....
kakak jd minat rempit jap.... tgh konar baring.... wakakaka....


yg nih pon sama.... aku tak masukkan token pon... airel suker main lompat2 kt atas nih....



yg nih baru betul... menan token nih mmg peberet airel... klu blh seme bende nak naik... sabo jerlah...

14 comments:

Nana said...

hehee
sama la kak
tak sah
kwl tak singgah sini

~Siti Hajar~ said...

ermmm...sama la anak2 sy di rmh nun, klu g shpg tempat tu la wajib sggh time nk blk, dah tu pandai plk tunjuk tempat yg betul, padahal bkn nmpk pun tpt game kat situ...adoi la budak2 zaman skrg ni...kita dl nk main games camtu pn takut..ye tak akak..???

ieda said...

hermm akak kalau ke mall anak2 x merasa lah .. sbb ayah mereka x suke .. hermm selalunya ke MEGA jer , zahrien dpt main kude gerak2 tuu .. yg lain tgk jer tak per :))

mamalieyna said...

lg ramai anak, lg kopak ye kak..heee..jnji depa happy kan..ala sesekali je kan..bukan sokmo2..hehe..

tgk diorang happy, kita pun happy!

sarah-najwan said...

mmg dos budak2..
tapi saya ni ganaz sket..xbg anak2 main gtu..atau singgah kedai gtu..hehe..

lagipun pi mall mmg nk beli aje..soping2 yg perlu pastu blikkkkk..hehe

~aSHa~ said...

Budak2 dgn mainan mmg seiring...kalo tak....budak2 tu nampak mcm tingakatn 5 plak kang..

~izan~ said...

oo sepesen je anak2 kita hehe..kalau g ECM,parking atas kat food court,mmg la kena lalu kt tmpt main2 tu..siap cover2 lg supaya anak tak nmpk hehe

Zue AnnaLeeya said...

nana,
tau xpe... tuh mmg pasti kan??? terpaksa rela kita nih...

Zue AnnaLeeya said...

hajar,
tulah pasal hajar... diaorg nih tau jer ktner games tuh kan??? kita dlu mana ader mende nih seme...

Zue AnnaLeeya said...

ieda,
abah bdk2 nih pon x suker gak kak... tp tak tahan tgk muke anak2 moncong pat belas tuh... lastly, umi jgk kena ngalah dgn anak2... huhuhu...

Zue AnnaLeeya said...

mamalieyna,
klu ikutkn mmg syg duit tuh kan??? tp skali2 jer... betul tuh eina... klu anak hepi, kita pon lagilah hepi kan??

Zue AnnaLeeya said...

sarah-najwan,
klu ikutkn mmg beli brg jer trus balik... tp klu anak2 dah tarik moncong, terpaksala kan???

Zue AnnaLeeya said...

asha,
tulah pasal... mcmla kita tak pnah jd budak kan??? hehehhe....

Zue AnnaLeeya said...

izan,
masalahnya bdk2 nih tau jerk kt mana tmpat tuh... siap bgtau kita lagik kt tgkat mana2... sabo jerlah.. huhu..