SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

10 February 2011

hape????? ingat aku nih tkg sponsor top up ker?????

pagi2 lagi bg haku hangen....
hape???? ingat aku bodoh hape????
tak pasal2 nak sruh aku top up kt dia....

nak pakai sgt tepon, carik duit sdiri dan top up la sdiri....
tak pyh ganggu dan nyusahkan org....
nak mtk2 gini plak.... mcm xde keje lain...
weiiiii.... laki aku pon tak pnah suruh aku tlg top up kan utk dia tau....
ni plak utk ko yg aku haram jadah tak kenal...... huhhhhh.....

cer korang tgk nih????? budus sgguh sape yg htr sms nih....

sms baru pg tadi yer... kol 8.54am... betul2 ganggu mood aku nak keje.... mtk kredit smp RM50 tuh.... mengong..... suke ati dia jerk.... aku sdiri pon paling tggi top up 10 hengget jerk.... dahla eja maxis tuh jadi mexiz.... banganggggg....

ader masalah kt BELAI polis????? hahhahaha..... budus sgguh... ko belai sape kt balai polis tuh.... pastuh siap pesan xyah call.... sape nak call ko????? ko sape aku nak call????? bangang lagik skali.... huhhhhh....

bengang jgk aku tau.... wat penuhkn dan menyemakkan inbox henpon aku jerk.... korang pnah dpt tak sms budus dan bangang mcm nih?????

p/s : sory erk... entry yg sedikit emo... huhuhu.... tp publish pon terlewat sudahhhh... sepatutnya pg td nih....

14 comments:

ciKmOt said...

hahaha...akak pun terkena ek...

alang2 tu top up tuk saya sekali kak even saya kat postpaid...:p

nizamsani said...

belai.haha.

atty's said...

kty pun penah kena gak..

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

rina a.k.a jaijina said...

mengarut aje ni kak..kalau dapat call ni,mmg dah lame saye bahse²kan..mmg nak makan maki dia ni..

SyidaGorjes said...

selalunya org yg pakai prepaid je yg dapat msg macam ni kak.maka....bertukarlah kepada post paid.hehehehehe

LYAfrina said...

mmg rmai y dh kena ni.. jgn percaya dah kan ...

HB sutiiiir

Sidratul Muntaha said...

berlambak dpt email n msg tpn mcm ni.
delete trus!
mls nak lyn.
buat sakit kepala

Nana said...

heheh
akk pun dpt ek sms ni
saya xpernah dpt
tp ramai kwn2 dpt sms ni

Zaidah said...

gila....memang mengarut ajelah tu...nak belai apelah kat balai polis tu....

Putra Mama said...

sy pon penah dpt walopun gune postpaid.. suke hati die jer..

Nanie said...

pernah dapat gak sms ni... die ingat kita bodoh!

Pas tu balas balik:

"Ok. nanti saya antar no ni kat balai polis!" Nah hambik kau!

hehehe dah tentu panggil abah tak panggil ayah.

Zue AnnaLeeya said...

to all,
sori tak smpat bls satu2... mmg bengang jer kan??? suke ati dia jerk... ingat kita nih budus mcm dia tuh.... mmg gerammmm....

Nor Moscow said...

camtu pun ada ke sekarang ni? teruknya!

ieda said...

hermm dah lama kes nie dikk
dah sampai ke adik dah yer .. akak dah kena bulan lepas x silap akak .. sampai adik beradik akak yg lain2 pun kena ..
mula tuu gabra jugak , tapi x layann ekekke