SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

25 March 2011

citer hindustan lagikkk..... jgn mare...!!

sowi yer... lagi2 citer hindustan kan???
huahuahua.....
tadi psl citer MANN....
kater peminat hindustan kan???? hehehe....

kali nih satu lagik filem yg paling aku suker...
tgk bape kali pon aku tak jemu.....
filem "DHADKAN"



cite nih pon aku rasa dah lebih seploh kali aku tgk....
mmg bestla citer nih.... aku tak pnah jemu tgk....
wlupon aku kureng minat akshay kumar nih, tapi cite nih mmg bestttt....
lagu2 dia pon mmg best sgt.... tak jemu dgr....
sape setuju angkat keyboard.... hehehehe....
mmg hantu hindustan sgguhla....

tp klu cite hindustan skrg nih aku tak bape nak layan dah....
sbbnya, lgsung tak best.... lagu2 pon hampeh jerk....
tak memikat telinga aku langsung.....
pakaian plak jgn ckpla.... seksi giler babas....
mcm tak berbaju pon hado..... huhhhh.....
klu anak2 tgk skali, kita plak yg rasa malu.....

oklah.... asyik2 hindustan.... sabo jerlah.... hehhee....
esok dah cuti kan???? sooo.... selamat berhujung mggu....

daaaaaa.....

9 comments:

Mama Hanim said...

lagu2 citer ni best kan kak.. minat gak ni..hehe..

(Gambar) Pertunangan, Kisah Cinta Danny X Factor Dan Zaidatul Pramugari Air Asia

Nana said...

suke lagu2 dalam filem ni
seme bez2

Dee said...

mann best..dhakan pun best gak..masa tu semua filem hindustan mmg best2lah..skrg..hampeh..

~aSHa~ said...

dulu sy kaki hindustan jugak....

tapi skrg ni minat hindustan yg moden....

~izan~ said...

wah akak ni mmg peminat setia hindi movie yer?

yg ni izan tak tahu.tp man tu izan tahu la hehe..rasanya mcm bertahun2 dah tak tgk hindustan..last tgk mungkin zaman kat U dulu sbb ada kwn minat hehe

puan nina said...

cite hindustan dulu memang best..tapi dah lame xtgk..kalau yg baru2 punye macam xbest pun..seksi je lebey kot..

Nida said...

tak suka... tak suka... tak suka tengok cerita hindustan.. sebabnya kalau tengok mesti seminggu tak hilang sedih..hahahah

p/s: sebenarnya dulu akulah peminat fanatik movie hindi ni

ieda said...

ha nie satu lagi .. lagu dia dasat tul .. adehh ko dikk sama taste lah ngan akak .. awat semua filem yg adik review .. akak pun minat jugak .. haaa kena jumpe nie kita nieee :))

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lama bebeno x lyn hindi..
dlu, time u sokmo lyn..
kalo part joget tu sama naik la, alasan.. mau kuruskan badan..
ahahahha.. kurusla sgt.. siap kena sound die senior lg sbb sy duk floor atas.. bising, dok hentak kaki.. ;p