SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

10 March 2011

peluang dah ader.... tp terlepas sudahhhhh.... huhu...

peluang aper tuh???? mestlah peluang yg beshh kan????
tp aku tak dpt... semenya dah terlepas dan melepas sudahhhhh....
huwaaaaaa..... sedeyyyyyy.... gerammmmmm.....

yuppppp.... aku sgt gerammmm dgn incik somi aku sdiri....
sbbnya.... sbb dia yg tak dpt cuti, peluang aku nak bercuti tak dpt......
hadoiiiiiiiiiiii.... gerammmm gilerrrr.....

sebenarnya adik aku offer bercuti ke pulau redang.....
kenape "OFFER"?????
yuppp offer.... sbbnya percutian yg di sponsor penuh oleh adik aku.....
hadoiiiiiiiiiii.... tersangat rugi tau.... huhuhu....
aku nih klu tak sayang laki, aku ikut jerk.....
tp disebabkn sygkan laki dan tak smp hati nak tggalkan laki keseorangan.....
aku sggup gigit jari melepaskn peluang ittew.... huhuhu.... nangessssss....

tapi aku tak kira..... nnti abg kena ganti balik percutian tuh....
tak kisahla gi mana pon asalkn bercuti..... tak kira...
abg kena ganti jgk... klu tak ngajuk....
haaaaa..... hambekk ko... kijam tak seorg bini???? muaahhhaaaa....

tp aku bknlah bini yg kijam sgt tau....
takkan aku nak bergumbira dgn anak2, tp tggal laki sorg2 kan????
aku syg incik somi aku tuh.... hehehe...
klu ader rzki, nnti kita pegi lain kali yer bang... (ayat pujuk hati sdiri nih... huhu)

p/s : hari nih aku half day sbb nak balik htr kakak umah mak aku jap.... sbb mlm karang mak aku akan htr adik2 yg lain ke kerteh umah adik aku tuh sbb diaorg akan bertolak ke redang besok pagi.... disebabkn aku tak dpt ikut pegi pulau redang, adik aku nak bwk kakak... kakak apelagi... melompat ler suker sgt.... tp abg ngah tak ikut.... wlupon adik aku tuh nak bwk, tp aku takut susahkn diaorg plak... cian plak kt abg ngah... xpelah abg ngah.... nnti kita gi sama2 yer.... jgn ngajuk2 dgn ummi tau.... ahad nanti ummi bwk jalan2 k.... peace... hehe...

8 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

uwaaaa, saye pon tumpang sedey gak untuk kak zue ni..kalau jadi kat saye pon, mmg mcm nak meraung, uwaaaaa..

Dee said...

sedihlah ye..sbb sis dah biasa jalan dgn suami..sy pulak, suami mmg susah nak ikut jalan2..sbb tu sy tinggalkan je..tp pergi dgn izinlah..hehehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ayoyoyooo...takpelah kak mngkin ade rezeki lain..g gold coast ke...teehehehehehe

atty's said...

kty kalau along tak ikut..mmg selalu pergi ngn anak2 dan adik jer..sbb along kurang sikit berjalan nie..

selalu dia kasi izin ngn kasi duit je

Nana said...

ala..sian akk
xpe kak
ada rezki nanti
bole pegi
lg bez g satu family kan hehe
sy pon klw nk g oliday
amrul xikut
rasa mcm kekurangan je heheh

~Siti Hajar~ said...

syg anak tangan2kan, syg suami tinggal2kan...uhuk!

Fieza79 said...

alaa..rugi nyaa...kalau fieza leh je tgl kan huby sebab dh biasa sblm2 ni gi jenjalan mkn angin tnpa huby..tp skrg rs cm tk best sb tkde sape pulak nnt yg pndai nk shoot pic pakai kamera tuuu...huhuu

~Siti Hajar~ said...

Walimatul Urus

Assalamualaikum..

Sy nk jemput K.zue sekeluarga ke rumah sy pd hari Sabtu, 19/3 ni..
Sy bt kenduri kesyukuran, no fon k.zue xde la, sy jemput kat cni yer..hehe

Jemput la dtg k..

p/s : klu dtg utara ni, sgh la rmh sy yer..