SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

08 March 2011

suara salma mentor 5 yg power da bombbbb...!!!


sape tgk mentor ahad lepas???? konsert hari ahad tuh konsert utk memperkenalkan protege2 utk mentor 5 nih....tp yg paling memukau dan kasik bulu roma aku meremang biler dgr salma nih nyanyi.. salma nyanyi lagu bertamu dikalbu (jaclynn victor)..... korg pon tau klu nak nyanyi lagu jaclynn nih, sore kena superb... salma nih protege erra fazira.... mmg power giler ar sore dia..... mmg erra fazira tak salah pilihla.... salma mmg terbaekkkk....

dlm ramai2 protege tuh, cuma salma jer yg aku berkenan.... yg lain bg aku suara biasa2 jerk... aku nyampah dgr prote edry kru tuh, iqa... nyanyi ader bunyi slang mcm mat salleh plak.... bengkek jer dgr.... klu lagu melayu tuh, sebut slang melayu tuh betul2 ar..... protege yg lain2 tuh... hrmmmm.... sorry to say.... mmg kureng ar....

besenya aku kureng sket nak layan program realiti nih... nak2 plak tak lama lagik ader AF jgk kan??? tp biler dgr suara salma nih, terus wowwwwww.... terminatla kt salma.... tak sabo nak tggu konsert mentor nanti... nak tgk salma... caiyok caiyok salma.....

korang nak tgk video salma nyanyi lagu bertamu dikalbu tuh???? korang klik SINI
lagu anggapanmu (ZZ) dan listen (Beyonce) pon ader....
mmg meletop da bombb la... kredit to abg nara...

p/s : aku nyampah giler dgn nas ahmad masa konsert pengenalan mentor ahad lepas.... blh ckp secara live, salma tuh kureng sket bab rupa... baik ko mtk maaf secara terbuka kt salma dan family salma... rasa mcm nak cili2 jerk mulut nas ahmad tuh... tp sib baikla erra fazira pandai jwb dan cover protege dia tuh... mmg mulut longkang sgguh nas ahmad nih... sblom kata kt org, kita cermin diri kita tuh dulu.... ruper tuh mmgla penting, tp bakat tuh yg paling utama... klu ruper cantik tp suara hancuss mcm kambing tertelan botol jerk, wat aper kanss?????  salma buktikan kt nas ahmad tuh... ruper duk kt no 2... yg penting suara kena powerrrrr..... go go salma...

9 comments:

cik dah ganu kiter said...

betul2..salma beshhh..
yg lain kureng sket..lg2 protege rahim maarof tu..yg laki hensem tu..nyanyi slow x semangat pun

~ada apa pd rupa kalu hati x bersih~

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

Moh kita vote Salma juara mentor...I LOIKE Salma..Insyaallah dia boleh pergi jauh. Bagus kan Erra tu walaupun dia cantek even pakai baju buruk pon dia tak pandang cantek cari protege dia...sukaa!!

Diamilikku said...

hehehehhehe...emo sangat akak i nih..i tak tgk so i tak leh sama2 emo...nanti minggu depan i tgk k

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sian salma..
berita malam td dia cakap."dia tau & sedar..dia kurang dari rupa..berbadning protege2 lain.."
wuwuwuwuw sedih lak dengor

mamalieyna said...

ye la kak, suara dia power gila..eina pun admirer la...! tiada tandingan! ^_^

mmg nyampah tul dgn statement gitu..alooor bukan buruk benooo...hu~

Fieza79 said...

ada tgk gak..tp xhabis..cm best je nk layan kali ni..sebab dh ikut dr awal sejak pemilihan ari tu...

~Siti Hajar~ said...

sy xsempat tgk la kak, hr tu sy keluar...huhu...

xpe pasni nk tgk kat tonton.com la, xtgk xleh komen lg la kan...huhu

LyNn HaMzAh said...

vokal dia memang best...tak sabar nak tgk next performance...

~izan~ said...

mmg betul tu kak,suara dia power..yg protege noh tu plak tak best langsung huhu (sedap je kritik kan hehe)

yg nas ahmad tu,mulut mmg tak berlesen,main ckp lps je tak pk perasaan org huhu.peminat skrg tak nilai rupa dah,yg penting mutu..hehe