SaYaNG KamO DaN KamOOOOO...!!!!

My HeartBeat

08 March 2011

syabbasss betteyyyy...!!!!

syabbass utk siapa???? bkn SYABAS sykt air selangor tuh hokeyyy..... hehehe...
syabbbasss utk anak aku, abg ngah.... ummi dan abah sgt vangge tau....

mggu nih kakak dan abg ngah dpt result exam....
dan semlm abg ngah buat ummi dan abah senyum smp telinga....
vangge sgt bila abg ngah dpt math 100%...... mmg ummi dan abah tak sgka....
Alhamdulillah.... kekalkan prestasi mcm nih tau abg ngah.....
mata pelajaran lain tak dpt lagik.... tp aku bkn hrpkan abg ngah dpt 100% seme...
dpt no brape pon aku tak kesah sgt.... asalkan sentiasa kekalkan grade A dlm setiap mata pelajaran... Insyaallah...

kakak plak, result yg dah dpt seme memuaskan hati ummi dan abah...
cuma xdelah dpt 100%... tp masih kekalkan grade A....
Alhamdulillah, kakak dan abg ngah sgt membanggakan ummi dan abah.....

budak yg sgt hepy..... balik jer dari KAFA semlm, terus tunjuk kertas math tuh kt aku.... dan yg paling penting, terus tuntut nak hadiah hokeyyy..... sbb mggu lepas mmg aku dah janji, klu abg ngah dan kakak dpt "A", ummi bg hadiah... klu dpt 100% plak akan dpt double.... wahhhh... kemain sukerla abg ngah semlm.... tggu ummi dpt gaji yer anak2 ummi.... nnti ummi belilah hadih tuh hokeyyyy.....

p/s : tp kan, msti ader org ckp aku nak menunjuk2  psl anak2... mcm xde citer lain... pasal anak2 jerk... tp fedulikkk aper aku.... ini blog aku... mmg aku dedikasikan buat anak2 dan family aku... sekurg2nya bila anak2 aku beso nanti, diaorg blh baca balik citer masa diaorg kecik2 dulu... lgpon aku rasa, hanya org mereng dan gila jer yg tak bangga dgn kejayaan anak2...  seme ibubapa kt dunia nih mesti hrpkn anak2 berjaya dunia dan akhirat... betul tak???? jadi rasanya tak salah klu kita abadikn ape jua citer anak2 dlm diari digital kita nih kan???? sape yg setuju dgn aku???? aku rasa ramai geng blogger setuju kan??? sbb aku tgk geng2 blogger pon byk citer pasal anak2 jer kt blog... tp mmg tak salah bg aku... sbb anak2la yg byk bg idea kita nak berciter kt blog... kesimpulannya kt sini.... sape yg tak suker baca, jgn baca... abis citer.... setuju tak kawan2???

12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak...mak mane yg tak bangga anak2 dpt pekse 100%!
pedulik ah org nak cakapa pe
blog akak..suke atiler nak tulih ape

tahniah utk anak2 akak!

LyNn HaMzAh said...

x per kak...lynn okey jer akak citer pasal anak-anak...citer pasal pencapaian diorang...saper lagi nak berbangga kalau bukan akak dan suami...

utk kakak dan abang ngah, minta hadiah yang best2 dari ummi yer...hehehe...

atty's said...

mesti lah bangga.kalo kty pun bangga..

tahniah abang ngah..

~Siti Hajar~ said...

Btl k.zue, feduli apa org mau ckp, yg penting hati kita ikhlas, kita tahu apa yg kita tulis & buat, niat kita hya nk abadikan kisah family kita di blog ni, sahabat2 blogger hya blh tumpang/kongsi cerita kita, blog ni dh umpama diary kita kan, apa saja harus diabadikan disini...

Syabas & tahniah abg ngah, sga terus kekal dpt result cam tu...jd anak kebanggaan family ok..

r|nA @ ja|j|na said...

wah, terernye..bagus², teruskan usaha ye abg ngah..mesti rajin blaja abg ngah ni kan..

Dee said...

tahniah..wah..kalo dee pun bangga dpt anak2 yg bijak2..kekalkan prestasi ye..

Zue AnnaLeeya said...

rose,
tima kasih rose... tp tulah rose, ader yg mcm tak suker klu kita duk citer pasal anak2 jerk... tp akak wat fedulikkk jerlah...

Zue AnnaLeeya said...

lynn,
mekasih lynn... hadiah tuh dah semestinya lynn... lgpon tak salah klu kita bg semangat sket kt anak2 kan??? nnti biler anak lynn dah skolah, lynn pon akan rasa bende yg sama...

Zue AnnaLeeya said...

atty,
tulah kakty... tp ader yg tak suker bila kita citer pasal anak2 nih kan????

Zue AnnaLeeya said...

hajar,
sbb tuh akak wat dunno jerk... susah nak puaskan ati seme org... lgpon blog nih mmg kita dedikasikan khas buat family kita kan????

Insyaallah.... seme ibubapa hrpkn yg terbaik utk anak2... hajar pon sama kan???

Zue AnnaLeeya said...

rina,
Insyaallah.... ummi ckp kena blajar rajin2 dan keje bagus2 nanti... sbb nak pinang echa anak dara aunty tuh.... hahahaha....

Zue AnnaLeeya said...

dee,
betul tuh dee... parents mana yg tak bangga biler anak2 dpt result cemerlang kan???